Rimini Street gaat na SAP support

Rimini Street, dat is een derde onderhoud en ondersteuning vendor, zei maandag dat het de lancering van diensten voor SAP-klanten.

Rimini, die doorgaans heeft aangeboden derde partij steun voor Oracle’s Siebel, PeopleSoft en JD Edwards software, lijkt te proberen om te profiteren van de goed bekend angst via SAP support kosten (statement). SAP onlangs teruggekomen op zijn vaste lasten na klanten protesteerden.

Concreet zal Rimini ondersteunen SAP R / 3 4.x, ECC 5.0, ECC 6.0 en BW 3.5 en eerdere releases. Die releases worden gebruikt door de meeste SAP-klanten. Rimini verkooppraatje is dat Oracle en SAP-klanten kunnen besparen ten minste 50 procent van hun jaarlijkse ondersteuningskosten. Rimini maakte de aankondiging bij SAP’s Sapphire klant powwow in Orlando, Fla.

Het SAP support programma omvat dezelfde mogelijkheden als Rimini Oracle diensten. Die functies zijn onder meer: ‚Äč‚ÄčOndersteuning door middel van 2020 voor bestaande releases, lokale support engineers, 24×7 support en flexibele contracten.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf