Ricoh maakt Champs van zijn Dealers

Ricoh Americas Corporation introduceerde onlangs Champs, een Ricoh Managed Document Services (MDS) Programma om te helpen haar dealers transformatie van hun business model naar een-diensten op basis model om document management behoeften van klanten te voldoen. Het programma bestaat uit drie componenten-bewezen methodologie, Best-in-Class Resources en Ricoh’s Toonaangevende Services-die zullen worden aangeboden cafetaria-stijl. Dit nieuwe programma maakt het makkelijker voor Ricoh, Savin, Lanier en dealers om gebruik te maken wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben, terwijl het verlagen van hun document gerelateerde investeringen en het helpen versnellen van de winst generatie mogelijkheden.

De Champs Program biedt dealers best-in-class technologie, tools en ondersteuning die dealers in staat stellen om de productie-omgevingen van hun klanten volledig te beheren. Deze middelen zijn onder andere een dealer MDS Support Desk bemand met Ricoh personeel dat zowel de verkoop en technische ondersteuning, toegang tot de industrie toonaangevende tools, waaronder Ricoh’s @Remote USB-apparaat discovery tool, sales en marketing middelen, en een web portal die dealers neemt door het zal bieden stappen voor de uitvoering van Ricoh MDS en biedt keuzes binnen elke stap, zodat de dealers om een ​​document management programma dat hun specifieke behoeften voldoet aan te passen.

Ricoh zal haar portfolio van diensten uit te besteden aan haar dealers. Dit omvat de mogelijkheid voor dealers om premier off-site monitoring diensten, toegang uitbesteden aan on-site professionele diensten, met inbegrip van productie, veiligheid, vast te leggen en organisatorische change management consulting en project management diensten. En, zal Ricoh uitbesteden haar commerciële imaging diensten en ondersteuning bij juridische geschillen diensten, alsmede IT-diensten, met inbegrip van remote monitoring diensten voor servers en werkstations en een 24/7 klantgerichte helpdesk.

Voor meer informatie kunt u terecht Ricoh.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle