PayPal overbroad regels oneerlijk straffen VPN-gebruikers

PayPal is naar verluidt ramping up haar hardhandig optreden tegen het zogenaamde “ontstopper” gereedschappen, het instellen van een potentieel verwoestende precedent voor degenen die op hen rekenen voor de bescherming van de privacy.

Amerika kan het land van de vrije, maar bij aankomst, miljoenen bezoekers te steken een juridisch vagevuur aan de Amerikaanse grens.

Gerapporteerd door TorrentFreak vorige week, heeft PayPal al afgesneden een onderneming, UnoTelly, die Virtual Private Networking (VPN) diensten en de domeinnaam service tools biedt, van het aanvaarden van betalingen van haar klanten. Men denkt andere bedrijven hebben, of zullen hetzelfde lot onder ogen zien.

In een e-mail naar het bedrijf, PayPal zei dat het bedrijf valt overtreding van het reglement.

“Onder de PayPal Acceptable Use Policy, PayPal kan niet worden gebruikt om betalingen voor items die in strijd zijn of in strijd verzenden of ontvangen van een auteursrecht, merkenrecht, recht van publiciteit of privacy, of enig ander eigendomsrecht volgens de wetten van enig rechtsgebied,” zei de e-mail.

Je kan het zien vanuit het perspectief van PayPal. Er zijn honderden eigen deblokkeren services beschikbaar die gebruikers in staat om tunnel toestaan ​​in een land alsof ze fysiek aanwezig waren. Veel gebruik maken van deze diensten te omzeilen copyright blokken en service beperkingen van streaming diensten zoals Netflix om buitenlandse televisies en films te kijken, zoals het laten miljoenen inwoners van de VS te kijken verre superieur Britse televisie, bijvoorbeeld. Netflix onlangs begonnen met het voorkomen van een aantal gebruikers toegang krijgen tot de dienst met behulp van website-ontstopper gereedschappen, waarschijnlijk om haar content providers gelukkig en deals intact te houden.

Het probleem is dat vele anderen gebruiken deze locatie het deblokkeren van diensten, omdat zij in de landen van de massa surveillance, politieke censuur, en monitoring overheid wonen. Site-unblockers worden veel gebruikt in de derde wereld aan de overheid filters te omzeilen, terwijl anderen het gebruiken om te voorkomen dat bespioneerd door overheidsinstanties.

Ontstopper sites zijn tweesnijdend. Ze hebben vele toepassingen, wat het auteursrecht inbreukmakende en anderen nuttig voor degenen die wensen om spel het systeem. Maar ook – letterlijk – ervoor zorgen dat mensen veilig, net zoals encryptie doet.

Uit eigen acceptable use policy van PayPal (nadruk van ons), bent u verboden gebruik te maken van PayPal naar

Fair, kunt u geen PayPal gebruiken om drugs, vuurwapens en munitie, of tijd te kopen met een prostituee. Maar het is duidelijk dat delen van deze regels zijn aanzienlijk vaag en staat open voor misbruik.

Wat is “obsceen”? Wat obscene geacht in sommige landen 200 betalingen reus actief konden sterk in andere geaccepteerd. Is het illegaal om een ​​activist in een door oorlog verscheurd land, waar de activisten het omzeilen van censuur staat om de boodschap te verspreiden over de overheid misstanden zijn? In dat rechtsgebied, waarschijnlijk ja.

Je kan zeker begrijpen waarom PayPal niet wil vergemakkelijken “items die inbreuk maken op enig auteursrecht [of] handelsmerk.” De technologie wordt niet misbruikt, maar de regels verkeerd zijn als ze van invloed zijn van een bredere groep mensen dan het beleid is gericht. Er zijn talrijk en een aantal high-profile gevallen van deze regels worden toegepast over-breed.

Waarom de CIA wil encryptie backdoors is een falen van leiderschap, niet intelligentie, Apple, weigeren achterdeur toegang tot de gegevens, kunnen boetes; NSA is zo overweldigd met data, is het niet langer effectief, zegt klokkenluider; Zoals de Snowden lekken begon, is er was “angst en paniek” in het Congres; Hoe gegevens geval Microsoft de Amerikaanse tech industrie kan ontrafelen; Als je ‘niets te verbergen’, hier is waar uw wachtwoorden te zenden; Kennismaken met de schimmige tech brokers dat uw gegevens te leveren aan de NSA

Het beleid is om PayPal, niet aan zijn klanten te beschermen. Als veteraan tech columnist Dan Gillmor tweeted, de regels zijn “een herinnering dat sterk gecentraliseerde betalingssystemen een grote deuk in de vrijheid van meningsuiting kan zetten.”

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

SPECIAAL RAPPORT

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

LEES VERDER