Macy’s rapporten rotsachtige Q3, kijkt naar omnichannel voor toekomstige groei

Warenhuis reus Macy’s zal meer middelen in zijn e-commerce en omnichannel inspanningen giet in een poging om de tegenvallende verkopen derde kwartaal te compenseren.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De retailer op woensdag gemeld Q3 nettowinst van $ 117.000.000, of 36 dollarcent per aandeel, een daling van 61 cent per aandeel, of $ 217.000.000 voor dezelfde periode vorig jaar.

De aangepaste winst was 56 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 5900000000. Wall Street was op zoek naar de winst van 54 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 6200000000.

Macy’s ook snijden zijn 2015 de gecorrigeerde winst per aandeel begeleiding van $ 4,20 tot $ 4,30.

De aandelen van de onderneming daalde 10 procent in de vroege handel als gevolg van het rapport.

Op een conference call met analisten, Macy’s Chief Executive Terry Lundgren zei dat de retail-industrie “gaat door een moeilijke periode”, dat is een typisch voorbeeld van een schommel elke vijf tot zeven jaar meegemaakt.

Toch werd Lundgren het bedrijf teleurgesteld in zijn stagnerende omzet tempo in het derde kwartaal, het beschuldigen van de malaise op de zwakke vraag van de consument dat hij zei was verergerd door een vertraging van de uitgaven door de internationale toeristen op haar vlaggenschip Macy’s en Bloomingdale’s winkels.

Maar als de kritische feestdagen ramps up, Lundgren zei de plannen Macy’s te verschuiven in overdrive om beter na te streven “sales-driving activiteiten.”

“Dit geldt ook voor het bouwen op onze kracht als een toonaangevende innovator omnichannel met consistente groei in online verkoop,” aldus Lundgren.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

We zijn van plan om volledig te druk op de digitale grens gebruik te maken van onze innovatieve cultuur met meer en meer testen en sneller leren. We hebben ook helpen klanten krijgen merchandise maar ze willen, of het nu levering op dezelfde dag, online kopen en pick-up in de winkel, wat is hun voorkeur.

Macy’s ook gezegd dat het een spin-off van zijn real-estate activa niet voort te zetten, maar merkte op dat het de optie opnieuw kunnen overwegen op de weg. Volgens Macy CFO Karen Hoguet, enkele van de belangrijkste factoren van het anti sell-off beslissing onder meer “de kwaliteit van de woningen, de diversificatie van de geografie en het merk, evenals de huurvoorwaarden zelf.”

Na verloop van tijd, Macy’s verwacht dat het zal blijven om zijn winkel te verlagen – en voor goede reden.

Het is zinvol voor retailers met uitgestrekte voetafdrukken en krimpen in-store sales te dure vastgoed dat niet meer is een doel dienen, en deze te vervangen door technologie-initiatieven gericht op de moderne consument offload.

Aandelen van de retailgigant hebben een grote hit dit jaar genomen, tumbling meer dan 25 procent tot nu toe. De drop off is niet echt een schok als we kijken naar de retail-landschap als geheel, maar wel enige bezorgdheid over de vraag of Macy’s vorige omnichannel strategie daadwerkelijk zijn vruchten af ​​te verhogen.

Macy’s wordt alom gezien als een omnichannel early adopter. Het bedrijf heeft beeldherkenning, bakens, mobiele betalingen, levering dezelfde dag en event-driven mobile commerce benut. Eerder dit jaar Macy’s onderging een ingrijpende reorganisatie in een poging meer wendbaar te zijn als het gaat om het kiezen en de presentatie van haar goederen over het kopen van kanalen.

Macy’s niet breken haar e-commerce of mobiele verkoop, dus het is onduidelijk hoe het materiaal van de segmenten te bottom line van het bedrijf. Maar met in-store sales te buigen, het digitale kanaal is waarschijnlijk de meest veelbelovende respijt van de retailer.

Afzonderlijk, Macy’s heeft woensdag aangekondigd een overeenkomst om LensCrafters locaties in maar liefst 500 Amerikaanse winkels te openen in de komende drie jaar, met de eerste winkel ingesteld om te openen in april 2016.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard