IBM’s omzet sag in Nieuw-Zeeland

IBM Nieuw-Zeeland rapporteerde een omzet van NZ $ 364.000.000 voor het jaar eindigend op 31 december 2014 het bedrijf de laagste omzet sinds 2006.

De nettowinst was echter NZ $ 39.400.000, de op een na hoogste in de afgelopen jaren.

De omzet in 2013 waren NZ $ 386.900.000 besturen van een recordwinst van NZ $ 40.300.000.

IBM verkocht twee belangrijke business units in de afgelopen twee jaar, de x86 server bedrijf, verkocht aan Lenovo in september vorig jaar, en de customer care services, gekocht door Synnex in september 2013.

“Als onderdeel van onze transformatie IBM investeert in cloud, analytics, social, mobile en veiligheid die hogere waarde en innovatie leveren aan onze klanten”, een IBM New Zealand woordvoerder zei in een verklaring.

Onze wereldwijde strategie vruchten afwerpt, met deze strategische imperatieven nu neerkomt op $ 25 miljard dollar en 27 procent van de omzet van IBM.

IBM NZ vorig jaar investeerde NZ $ 10.000.000 in de lokale cloud-diensten en ook geïnvesteerd in lokale partnerschappen te herontwerpen gezondheidszorg.

Die strategie wierp zijn vruchten af ​​met twee belangrijke gezondheidssector deals plaatselijke in het begin van het lopende boekjaar bekend gemaakt.

Onder een nieuw contract, zal IBM infrastructuur-as-a-service te bieden aan het ministerie van Volksgezondheid voor ten minste vijf jaar. Een aparte beheerde cloud deal ziet de onderneming in staat datacenter consolidatie in de sector gezondheidszorg en de roll-out van een Nationale Infrastructuur Platform.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs