Zelfs de Amerikaanse regering weet welke kant te ondersteunen bij Apple vs. FBI

()

Niet iedereen in de regering is tevreden over de FBI die op Apple in de rechtbanken.

Reuters op maandag publiceerde een diepe duik te kijken naar de kloof tegenover de regering-Obama en de verschillende ministeries. De bottom line? Niemand is op dezelfde pagina over de vraag of tech bedrijven moeten worden gedwongen om “backdoors” op te nemen in hun producten.

In het geval u een opfriscursus nodig: de FBI bracht een zaak tegen Apple om het te dwingen om te helpen haar agenten breken in de iPhone van een van de San Bernardino shooters, een aanval die 14 mensen doodde en verwondde tientallen meer.

Apple geweigerd, met als argument dat zij de encryptie te kraken, en een formeel beroep ingesteld.

Het is een groot probleem dat zou kunnen maken of breken de Amerikaanse tech industrie, en het uitzicht van Silicon Valley naar de buitenwereld aanzienlijk veranderen. Het probleem is dat als een administratie, zou je idealiter willen dat iedereen op dezelfde lijn van denken.

Reuters meldt een grotere kloof tussen sommige agentschappen en anderen ‘, een die meestal is gereserveerd voor de bureaucraten in het Congres

Met andere woorden, kunt u niet uw taart en eet het ook.

Het rapport merkte ook op dat “een aantal belangrijke ambtenaren” in Homeland Security en de National Security Agency (NSA) “tegen het gevecht”, gebaseerd op de veronderstelling dat terroristen en criminelen niet zou vertrouwen Amerikaanse producten en zouden alternatieve buitenland vervaardigde versleutelde producten te zoeken.

Het is een interessante positie in het bijzonder voor de NSA, omdat het werd geopenbaard te midden van de Edward Snowden openbaringen die de spion agentschap actief had aangevallen Apple’s producten met implantaten en exploits.

De regering-Obama heeft niet uit in het voordeel van de acties van de FBI te komen en de regering zal geen wetgeving verplicht achterdeurtjes in tech-producten te zoeken, is administratie woordvoerder Josh Earnest steun aangeboden aan de Justitie Dept.

Het is niet ongebruikelijk dat de FBI of Justice Dept om het heft in eigen handen onafhankelijk van standpunten van het Witte Huis.

Maar terwijl het ontbreken van een formele commentaar van de president zelf kan lijken niet te willen mengen in een lopende juridische uitdaging, voor anderen ‘het lijkt erop dat hij een positie heeft.

Apple CEO Tim Cook naar verluidt vertelde een delegatie van tech executives en senior Obama administratie personeel – met inbegrip van de president contraterrorisme chief en anderen – dat er op het gebied van encryptie “is een gebrek aan leiderschap in het Witte Huis geweest”.

Na maanden van discussie, de rechtszaak landing in het publiek docket medio februari was een de facto oorlogsverklaring door de FBI tegen een hele tech industrie. Je zou denken dat een regering – ongeacht de omvang – zou hebben zijn boodschap een beetje beter behandeld.

FBI versus Apple zou kunnen maken of breken Silicon Valley; Backdoor “battle had voorkomen kunnen worden met de elementaire IT-beveiliging praktijken; FBI zegt de lokale politie het zal helpen ontsluiten iPhones indien mogelijk; FBI crack verkoop van de iPhone kon raken; FBI ontgrendelt gegrepen iPhone zonder hulp van Apple , eindigt rechtszaak

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond