Uitgesloten van Instagram: In de sociale ruimte, kan niemand je horen schreeuwen

de website

Maar het was niet

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Hoe meer diep verankerd social media wordt in onze communicatie cultuur, hoe meer angstaanjagende het kan zijn als een social media dienst snijdt toegang, opzettelijk of als gevolg van een fout ergens in het systeem.

Instagram lijkt niet net als ik.

Ik heb onlangs ervaren een ongelooflijk vruchteloze runaround van Instagram in een poging om toegang tot mijn account te krijgen.

Mijn Instagram verhaal begint in maart. Ik had niet in de buurt gekregen om met behulp van Instagram voor. Maar met al het werk op 3D-printing ik heb gedaan, ik dacht dat het zou leuk zijn om beelden van mijn projecten in uitvoering te delen. Daarnaast heb ik een schattige puppy en ik neem heel veel leuke foto’s van hem met mijn iPhone 6s Plus.

Ik probeerde aan te melden. Na het aansluiten van mijn e-mailaccount, telefoon en Facebook-account, heb ik geprobeerd om in te loggen voor de eerste keer en werd gepresenteerd met het volgende bericht: “Uw account is uitgeschakeld voor het overtreden van onze voorwaarden.”

Oh Oh. Zoals ik ben een relatief zichtbaar journalist, vroeg ik me af of misschien mijn rekening was gehackt, of op een bepaalde manier door iemand anders en onleesbaar geclaimd. Ik probeerde contact op te nemen Instagram via haar website. Ondanks talrijke pogingen contact gedurende een periode van enkele weken, ik kreeg geen antwoord.

Mijn volgende stap was om uit te reiken naar PR vertegenwoordigers van het bedrijf. Het is een oneerlijk voordeel dat velen van ons in de tech-pers, maar degenen onder ons met een beetje van invloed zijn meestal in staat om een ​​reactie van PR reps te krijgen.

[Merk op dat al mijn correspondentie – met uitzondering van enkele dubbele berichten – is geanonimiseerd, ingescand en beschikbaar gesteld voor u om te lezen, waardoor dit een kwestie van open en publieke record.]

Ik mailde de PR-bureau om te vragen om een ​​geschikt contact. Wanneer men werd geleverd, schreef ik een meer gedetailleerde e-mail het beschrijven van mijn zorgen.

Na een relatief korte tijd, ik was voorzien van een link waar ik kon vertellen wat ik vermoedde was een gehackte account. Ik ging door en volgde de instructies, tot en met het verzenden van een lelijke foto van mezelf, dat is ongeveer net zo dicht bij een politie line-up shot zoals ik hoop ooit hebben genomen.

Moet toegeven. Dat er een knappe man.

Vier dagen later, Instagram gereageerd, onder vermelding

Het probleem is opgelost. Indien u zich wilt aanmelden voor een account of voeg dit e-mailadres aan een bestaand Instagram-account, moet je nu in staat zijn om.

Ik was niet verteld wanneer de rekening was gehackt, of een andere details, maar ik was blij dat het probleem werd “opgelost.”

Toen ik probeerde in te loggen, kreeg ik dezelfde ‘Uw account is uitgeschakeld voor het overtreden van onze voorwaarden “bericht. Dus antwoordde ik naar de boodschap die ik had gekregen – de ene vertelde me mijn rekening was opgelost. Ik omvatte een kopie van de fout scherm, en vroegen om het (opnieuw) vast te stellen.

Ik kreeg een antwoord van Larry in Gemeenschap Operations te vragen voor meer informatie. Dus ik gaf hem de lange reeks van details die ik geleverd aan zowel de PR-bureau en het verslag van een Hack service. Zucht.

De volgende dag, Larry terug naar mij. “We hebben geen moment bieden gepersonaliseerde ervaringen op Instagram of individuele technische ondersteuning. Ga naar het Help Center.”

Ik antwoordde opnieuw, deze keer uit te leggen dat ik niet te vragen voor een persoonlijke ervaring (ik weet niet eens willen nadenken over wat dat zou kunnen zijn). Ik zei dat ik had betreft mijn account is gehackt, dat ik had geïnformeerd door Instagram dat het was opgelost, maar dat zij in feite niet is opgelost.

Bedenk dat ik mijn account had gemeld had gehackt. Herinneren dat ik had verteld dat mijn rekening probleem was opgelost. Recall die ik heb gesproken met een support medewerker over gezegd probleem. Herinneren dat alles, want hier is wat ik toen te horen kreeg

Yep, stuurden ze me terug naar het begin. Het was alsof de vorige maand de moeite waard van de correspondentie nooit was gebeurd. Toen ik dit gewezen, niemand geantwoord op mij.

Mijn vrouw vroeg: “Waarom ga je niet gewoon aanmelden voor Instagram met een ander e-mailadres of de naam? ‘

ik ben niet alleen

Epiloog om mijn verhaal

Er zijn een aantal antwoorden op deze. Ten eerste, ik gebruik mijn naam met mijn andere sociale netwerken, de tweede plaats zou ik graag begrijpen waarom Instagram dringt Ik heb niet langer een goede naam. Ten derde, ik liever mijn belangrijkste e-mailadres, niet een wegwerp-adres bestaat gewoon gebruik maken van rond verbod Instagram’s te krijgen. Maar uiteindelijk, en het belangrijkste, zal Instagram laat me niet koppelen aan mijn Facebook-account. Instagram verliest veel waarde als ik niet kan delen op Facebook.

Dus ja, ik kon mijn weg naar Instagram spoofen, maar dat is niet het punt. Het punt is dat de steun Instagram’s onaanvaardbaar is geweest. De meeste social network account management support is onaanvaardbaar. Deze kwestie moet zichtbaar en vaak genoeg om de sociale netwerken reden om hun werk beter te doen te geven aan worden gemaakt.

Anderen hebben lopen in de social media access wegversperring.

In het artikel: “Dus je Twitter-account is gehackt? Reset, tweet, bidden,” het Comité Journalisten vertelt over hoe moeilijk het kan zijn om steun te krijgen van Twitter als een account wordt gehackt Protect

De Apple-centric website Cult of Mac liep een artikel toepasselijk getitelde, “Onze Facebook-pagina is gehackt, en het is onmogelijk om het terug te krijgen.” De site werd vorig jaar gehackt, en Leander Kahney staten

Uiteindelijk slaagden zij erin om toegang te herwinnen, maar niet via de normale middelen

Het is niet wat je weet. Het is wie je kent en wie ze kennen. Deze voorbeelden gaan en op.

Online verkoopsite StackSocial, waarvan de Facebook-pagina heeft 319.339 leuk, was gehackt afgelopen juni. In een blogpost, het bedrijf omschrijft

Ze uiteindelijk weer toegang, maar ze niet zeggen hoe.

Een ander voorbeeld is het geval van Ido Simyoni, die een actieve reizen en voedsel blog loopt. Zijn relaas werd gehackt, en hij probeerde contact op te nemen Instagram

Ido kregen uiteindelijk zijn rekening terug op – en dit is een verhaal al op zijn eigen – een beroep op de mensheid van zijn hacker, die toegang terug naar hem.

Business Insider meldt over social media foodie Sarah Phillips, die wachtte vijf dagen voor haar Instagram worden hersteld.

Google+ ster Ivan Makarov, die heeft bijna 2 miljoen volgelingen, op de hoogte van Instagram

Elk van deze voorbeelden laat zien hoe moeilijk het is voor degenen onder ons met een aanzienlijke invloed op enige steun van de grote sociale netwerk providers te krijgen.

Regelmatige gebruikers, die geen Internet-brede platforms hebben om rant, hebben het moeilijker. Hier is het verhaal van een gebruiker

Hier is nog een

De bottom line is simpel: we vertrouwen op deze systemen om ons te verbinden met onze familie, fans, vrienden en collega’s. Ze zijn geworden als centraal voor ons als de telefoon was om mensen terug in de vorige eeuw. Maar als er een probleem is, zijn we bijna altijd gestrand, zonder steun en schijnbaar geen belangstelling van de kant van het sociale netwerk reuzen in het helpen.

Ik stuurde een e-mailbericht naar Instagram’s PR-bureau hen te informeren dat ik was van plan om dit artikel te schrijven en het aanbieden van Instagram de gelegenheid om te weerleggen, te corrigeren, of commentaar.

Na 11 dagen, ik kreeg geen antwoord.

Op advies van mijn redacteur, stuurde ik nog een boodschap aan mijn contacten bij de PR-bureau hen te informeren dat we ze zouden nog eens vier dagen om een ​​reactie te voorzien.

Er was geen reactie.

Ik heb nog steeds geen toegang tot mijn Instagram account.

Als een zeer zichtbare lid van de tech pers geen account kunt krijgen vastgesteld, worden de gebruikers geschroefd.

Ik ben geen voorstander van aanvullende regelgeving. Eens in de zoveel tijd, hoewel, het wordt duidelijk dat grote communicatie bedrijven als Facebook, Instagram (dat eigendom is van Facebook), en Twitter moet een aantal gemandateerde begeleiding.

Als deze diensten niet kunnen worden gehinderd om gebruikers te voorzien van ondersteuning, misschien is het tijd dat we stak door de lange arm van de overheid en verplicht hen te intensiveren en het juiste te doen.

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport