Samsung Pay duiten Brazilië lancering

Samsung is het testen van zijn mobiele betaalplatform in Brazilië afwachting van een mogelijke lancering in het land tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Een groep gebruikers beschouwd als influencers neemt momenteel deel aan de Samsung Pay studies, die ook betrekking hebben op de lokale banken en verzekeringsinstellingen Banco do Brasil, Brasil Pré Pago, Caixa, Porto Seguro, en Santander.

Samsung-apparaten uitgerust met de MST (magnetische veilige transmissie, een technologie die een magnetisch signaal afgeeft om de magneetstrip te emuleren op een traditionele betaalkaart) en NFC (near field communicatie) technologie in staat zijn om de betaling app draaien, zoals het zal zijn Galaxy Note 5, Galaxy A5, A7 Galaxy, Galaxy S6 rand + Galaxy S7, en Galaxy S7 rand.

Toch heeft het bedrijf bekendgemaakt dat de bovenkant van de range modellen Galaxy 6 en Galaxy S6 rand niet compatibel met de dienst zal zijn. Dat komt omdat beide apparaten NFC-ready, maar niet de MST functies die niet bieden.

De verwachting is dat Apple is ook te wijten aan de betalingsdienst in Brazilië te lanceren, maar alleen de 6, 6 Plus, 6s, en 6S Plus-versies van de iPhone zal compatibel zijn met de lokale versie van de app.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Flood, verbroken netwerkverbindingen, stroomstoringen: Het testen van de technologie; luchthaven van Rio maakt gebruik van VR om nieuwe terminal presenteren; Tech wedstrijd is al begonnen; Olympics Rio pioniers cloud, Microsoft om websites te leveren; Is het veilig voor buitenlandse techneuten aan het werk in Brazilië?

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Olympische Spelen in Rio