Samsung gezichten DRAM supply crunch, kan kopen van SK Hynix

Samsung Electronics wordt geconfronteerd met de mogelijkheid van het hebben van DRAM-chips te kopen van concurrerende leveranciers, zoals SK Hynix voor de eerste keer, zoals de stijgende zakelijke smartphone betekent dat haar eigen productie-arm niet in staat is om te gaan met de stijgende vraag.

In een Bloomberg rapport donderdag, werd opgemerkt dat booming verkoop van smartphones, waaronder; Samsung’s eigen Galaxy scala van apparaten, het kan dwingen om de bron voor geheugenchips van andere leveranciers.

Shin Jong Kyun, hoofd van de mobiele business van Samsung, gaf het bedrijf, dat maakt meer dan de helft van ‘s werelds DRAM-chips, kan zijn dat de component uit SK Hynix te kopen voor de eerste keer.

Het aanbod crunch is niet alleen veroorzaakt door Samsung’s populaire Galaxy smartphone en tablet-apparaten, maar stijgende vraag naar de geheugenchip door andere phonemakers zoals Apple, Nokia en HTC. Kim Sung In, een analist bij Kiwoom Securities, vertelde Bloomberg de crunch zullen de meeste worden gevoeld in het derde kwartaal als de meeste bedrijven nieuwe apparaten zou vrijgeven dan, en het is niet beperkt tot alleen DRAM-chips.

Kim zei: “Niet alleen DRAM-chips, maar alle geheugenchips voor mobiele apparaten vertonen tekenen van een tekort aan Samsung’s grootste chip klant zelf en de dingen zullen alleen maar uit de hand met de approacch van het derde kwartaal, meestal de sterkste tijd van het jaar. . ‘

Op woensdag, SK Hynix rapporteerde een 2 procent kwartaal-op-kwartaal de omzet bult, op de achterkant van de groeiende vraag naar DRAM door data center operatoren voor hun pc’s en servers. Het deed er rekening mee dat maakt zich op voor de groeiende vraag naar mobiele chips maar, en zal zich richten op mobiele DRAM en eMMC toekomst.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro