RIM’s BlackBerry, Apple iPhone regel smartphone zitstok

Research in Motion BlackBerry-platform heeft een comfortabele voorsprong in de Amerikaanse smartphone marktaandeel van Apple’s iPhone een solide No. 2, volgens comScore gegevens. Microsoft’s Windows Mobile komt op de derde plaats.

De comScore data is opmerkelijk als een contrast met de buzz-o-meter. Bijvoorbeeld, RIM, die soms wordt afgeschilderd als een has-ingesteld te krijgen pummeled door de iPhone, heeft 41,6 procent van de smartphone-markt in de Verenigde Staten op basis van platform. Apple heeft 25,3 procent.

Simpel gezegd, RIM en Apple regelen iets meer dan tweederde van de markt. De echte verrassing zou kunnen zijn van Microsoft op nummer 3. Windows Mobile heeft 18 procent van het aandeel op 31 december Sure dat neer van 19 procent in september, maar gezien het feit dat Windows Mobile heeft het gebied zou je denken dat het zou veel erger zijn achtergebleven .

In feite, als Microsoft om het even wat kan doen met Windows Mobile kan terug in de smartphone race.

De rest van het klassement illustreren de moeilijke weg Palm gezichten. In september heeft de Palm platform had 8,3 procent marktaandeel. In december, het aandeel Palm’s was 6,1 procent. Dat is een grote daling in drie maanden.

Ondertussen, Google’s Android-platform heeft nu 5,2 procent marktaandeel, een stijging van 2,5 procent in september.

Onder de totale mobiele markt — smartphones en stom telefoons — het klassement er als volgt uitzien

En hier is wat mensen doen met hun telefoons.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië