RIM werft enterprise apps voor BlackBerry 10

Research In Motion (RIM) heeft de details van een aantal van de enterprise apps die beschikbaar zijn wanneer zal worden vrijgegeven, BlackBerry 10, wordt later onthuld deze week.

De lancering van RIM’s nieuwe BlackBerry 10 toestellen en het besturingssysteem is net om de hoek, hier is wat je moet weten.

SAP, Cisco, Box, Bloomberg, The Wall Street Journal, en BigHand behoren tot de bedrijven die hun enterprise-toepassingen beschikbaar via de lancering te downloaden zal zijn.

“De gemeenschap van ontwikkelaars voor ondernemingen en de overheid is ongelooflijk in de ondersteuning van BlackBerry 10,” zei Derek Peper, vice-president voor Enterprise Partnerships bij RIM, in een verklaring op maandag.

RIM zei dat het heeft het snel en efficiënt gemaakt voor organisaties te ontwikkelen en beheren applicaties met BlackBerry 10.

RIM heeft ontwikkelaar toolkits dat de BlackBerry 10 inheemse SDK met Cascades die kunnen worden gebruikt om native apps in C / C ++ of Qt Modelling Language te creëren, evenals de BlackBerry 10 webworks SDK voor HTML5 ontwikkelaars, waarmee ontwikkelaars native creëren opgenomen uitgegeven achtige apps het gebruik van gemeenschappelijke programmeertalen, zoals HTML5, CSS en JavaScript.

RIM lanceerde BlackBerry Partners for Enterprise in 2012 als opvolger van de BlackBerry Alliance programma, met als doel het verhogen van steun aan de enterprise software en diensten gemeenschap.

We hebben een zeer goede ervaring met het ontwikkelen enterprise-grade finance apps op de BlackBerry 10 platform met behulp van de SAP-Mobile Platform, “aldus Pete Graham, directeur van finance oplossingen & mobiliteit bij SAP, in een verklaring.” Met de SAP mobiele platform van de mobiele app ontwikkeling gemeenschap kan apps die kan draaien op zowel de nieuwe BlackBerry 10 en de bestaande BlackBerry platforms en apparaten op te bouwen.

Overtuigen ontwikkelaars om applicaties op de BlackBerry 10 wordt door velen gezien als essentieel voor het welslagen ervan.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen