Polycom introduceert ‘eerste’ enterprise-class HD telepresence-software

Mobiele apparaten geven werknemers de mogelijkheid om te werken vanaf elke locatie, on-the-go. Dat is ook plaatsgemaakt voor de verspreiding en de toegenomen concurrentie voor videoconferencing en telepresence-oplossingen.

deze week zijn debuut tegen de achtergrond van de CTIA Enterprise en toepassingen tonen in San Diego, online communicatie en samenwerking oplossingen Polycom introduceert wat het biedt als de “eerste” enterprise-class HD-video-software-oplossing.

In het bijzonder, deze software behandelt tabletten als het medium blijft aan populariteit te winnen in de onderneming ter wereld.

Polycom haalde een paar studies om deze bewering te back-up. Ten eerste, een Forrester rapport blijkt dat ongeveer de helft van de Amerikaanse informatie werknemers verdeeld werktijd tussen kantoor, thuis, en andere afgelegen locaties. Hoewel de meeste van deze werknemers nog steeds gebruik van het gebruik van smartphones om op afstand te werken, worden tablets terrein wint.

Dat is niet erg verwonderlijk, gezien de kosten van tabletten, en dat de tablet markt is eigenlijk alleen tot stand gekomen in het afgelopen jaar of zo. Daarnaast zou men beweren dat een smartphone is een noodzakelijke gadget in vergelijking met een tablet.

Echter, het is zeker een stuk makkelijker om werk gedaan op een tablet met een groter scherm dan op een klein smartphone te krijgen. Hoewel als het gaat om video-conferencing, misschien is het niet zo lang want er is een front-facing camera betrokken zaak.

Bovendien, GigaOM Pro gemeld dat het aantal mensen met behulp van video chat zal naar verwachting 14 keer tot meer dan 140 miljoen te groeien in 2015.

Zo voert u Polycom RealPresence Mobile, die belooft om het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en veilige video conferencing uitstrekken over een organisatie via tablets, laptops en desktop computers.

In eerste instantie zal de Polycom RealPresence Mobile-programma worden ondersteund door de Apple iPad 2, Motorola Xoom en Samsung Galaxy Tab.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kan VoIP vervangen de traditionele spraakdiensten: Myth of feit; Vidyo huurt HP, Polycom dierenartsen voor videoconferentie tech; Logitech LifeSize test prijselasticiteit voor videoconferenties; Cisco plots SMB telepresence systemen, gericht op interoperabiliteit; Verizon gaat de focus naar 4G LTE Telematica voor aangesloten voertuigen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet