Nieuwe Samsung telefoons, BlackBerry Venetië en iPad Pro geruchten, Amazon Echo (MobileTechRoundup show # 352)

Nieuwe smartphones beginnen te verschijnen en ik maakte een paar stappen om te kopen van de beste die momenteel beschikbaar zijn. Luister naar MobileTechRoundup show # 352 om te horen wat telefoon die ik eindigde met. Toon onderwerpen omvatten

de website

Speelduur: 61 minuten

Luister hier (MP3, 70MB)

Abonneer u op de show met deze link (RSS)

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat deed Matt kopen / verkopen sinds de laatste keer; Galaxy Note 5 indrukken; Galaxy S6 Edge + op de weg via de iPhone proefrit programma Samsung’s, Gedachten over de geruchten BlackBerry Venetië; iPad Pro lekken: Wie geïnteresseerd is in een 12,9-inch iPad ?; Matt kocht een Echo en vervolgens werd SmartThings ondersteuning aangekondigd

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië