NetSuite standplaatsen two-tier ERP voor Oracle

NetSuite op dinsdag uitgerold een two-tier ERP versie voor Oracle.

Two-tier ERP combineert on-demand diensten met een on-premise transactiesystemen. In een notendop, NetSuite is pitching klanten op het behoud van hun Oracle-systemen op het hoofdkantoor en het vervolgens met behulp van NetSuite voor de divisies en dochterondernemingen.

In het bijzonder, NetSuite is het koppelen van zijn nieuwste OneWorld en SuiteCloud Connectors naar Oracle-systemen. De combinatie zal worden aangesloten via IBM Cast Iron, Informatica, Dell Boomi, Čeligo en Pervasive Software. NetSuite kondigde de Oracle two-tier ERP ontwikkelingen bij Open World in San Francisco.

NetSuite stelt dat de tweeledige benadering implementatietijd kan snijden en kost in plaats van het installeren van on-premise ERP in divisies.

SuiteCloud Connect voor Oracle rolt grootboek, orde en data inkomsten uit NetSuite en maakt verbinding met Oracle voor de financiële verslaglegging.

Zowel NetSuite en Oracle zijn eigendom van Larry Ellison en de twee bedrijven in toenemende mate erop te wijzen dat ze zijn broers en zussen.

Hier is een tentoonstelling

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie