Moto G wordt het eerste niet-Nexus om KitKat te krijgen in het Verenigd Koninkrijk

Motorola Moto G lijkt klaar om de eerste niet-Nexus Android in het Verenigd Koninkrijk aan te bieden van de nieuwste versie van Google smartphone OS, met Android 4.4.2 uit te rollen naar de apparaten er deze week.

Moto X-eigenaren in de VS zal zelfs voorafgaand aan de Google Play edities van Samsung en HTC’s vlaggenschip apparaten de eerste niet-Nexus-apparaten om KitKat te krijgen, misschien.

Aangezien er niet veel Motorola modellen beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk vandaag, in een klap, zal de Google-dochtermaatschappij KitKat te leveren aan een derde van zijn productlijn in de komende week, het slaan meer populair rivalen HTC en Samsung tot de streep.

Eigenaren van de HTC One waarschijnlijk naast KitKat te krijgen in het Verenigd Koninkrijk, met; eerdere verklaringen van HTC, die naar het einde van januari voor de start van de implementatie. Ondertussen, Samsung, kan de Galaxy S5 nog vrij te maken; voordat ze rond aan het bijwerken van eerdere Galaxy-modellen naar KitKat.

Motorola rustig kondigt de beschikbaarheid van Android 4.4.2 voor de Moto G via haar Britse support pagina, wijzend naar firmware bouwen KLB20.9-1.10-1.9 voor de update.

Moto G, het goedkopere broertje van de Moto X (het high-end model momenteel niet beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk), in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd, in november voor ongeveer £ 120, kost het zelfde als Nokia’s Lumia 520 – het apparaat, die samen met de Lumia 625, heeft geholpen rijden Windows Phone marktaandeel in het land. Naast een 720p-scherm en 4,5 inch display, de Moto G heeft een quad-core 1,2 GHz processor met 1GB RAM, en wordt geleverd met ofwel 8 GB of 16 GB aan opslagruimte aan boord.

vroege uitrol van KitKat Motorola’s blijft het tempo in te stellen in de VS, waar het was ook de eerste die het nieuwe OS te leveren aan de apparaten op Verizon, T-Mobile en AT & T. Het bedrijf breidde nam KitKat de Moto G eind december.

Zoals gebruikelijk, Google’s eigen Nexus merk waren de eersten die de KitKat update, die ontvangen, is bijgewerkt naar de huidige versie 4.4.2, begin december.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië