Microsoft’s nieuwe North Star: 6 dingen die moeten rechts gaan

Microsoft gereorganiseerd, schetste een strategie die draait om diensten en merkte op dat het een onderneming verenigd achter waardoor de belangrijke persoonlijke en zakelijke taken in uw leven zal zijn. Microsoft’s North Star is ambitieus, maar veel dingen moeten recht om daadwerkelijk uit te voeren gaan.

Microsoft reorg

Reorg:? Een gemener, slankere apparaten en diensten machine; Ballmer’s reorg mail aan de troepen; Van apparaten om big data, wat het betekent voor het bedrijfsleven; North Star: 6 dingen die moeten rechts gaan

De Microsoft reorg is een beetje ingewikkeld, maar het algemene doel is wendbaarder te zijn. Voor nu is het onduidelijk of Microsoft echt de kracht van de ene kan benutten.

Meer; Microsoft 3.0:? Een gemener, slankere apparaten en diensten machine; CEO Ballmer’s reorg mail naar de troepen: ‘One Microsoft de hele tijd, Microsoft re-organisatie: Van apparaten om big data, wat het betekent voor het bedrijfsleven

Hier is een blik fragmenten uit memo CEO Steve Ballmer aan de troepen en wat er moet gebeuren voor Microsoft om daadwerkelijk leveren.

We zullen streven naar een enkele ervaring voor alles in het leven van een persoon die zaken. Een ervaring, één bedrijf, één reeks van lessen, een set van apps, en een persoonlijke bibliotheek van entertainment, foto’s en informatie overal. Een winkel voor alles. Microsoft heeft de duidelijke mogelijkheid om de consument een uniforme ervaring in alle aspecten van hun leven te bieden, of het scherm is een klein draagbaar, een telefoon, een tablet, een 85-inch beeldscherm of andere schermen en apparaten die we hebben nog niet eens gedacht.

Wat heeft naar rechts te gaan? Ten eerste, de consument moeten beslissen ze echt willen een enkele ervaring. Apple heeft bewezen integratie met hardware en software werkt, maar de stelling wordt lastiger als cloud-diensten in beeld. Google is ook goed gepositioneerd. Het grootste wild card is dat consumenten niet — — bedrijven moeten Microsoft’s ervaring kiezen om werk en privé-leven te dekken.

Kijk op onze enorme activa. We hebben een super-intelligente wolk die de mensen begrijpt en kan problemen oplossen voor hen. We hebben een platform dat kan worden aangepast aan elk scherm – groot, klein, mobiel, institutionele, persoonlijke en zelfs draagbaar – en wordt bepaald door een set van universele diensten die voldoen aan de behoeften van mensen thuis, op het werk en op school. We hebben een gaming en home entertainment platform ongeëvenaard. We blinken niet alleen op de dingen die mensen doen het vaakst, maar ook door wat het meest kwesties aan hen. Ons platform, diensten en apps zijn niet alleen beperkt tot de activiteiten in het persoonlijke leven van mensen, maar ook overspannen hun professionele leven. We hebben niet alleen gericht op wat echt belangrijk is voor individuen, maar ook over wat is van vitaal belang voor bedrijven over de hele wereld, IT-managers en ontwikkelaars.

In de kritische keuze vandaag van digitale ecosystemen, Microsoft heeft een ongeëvenaard voordeel in het werk en de productiviteit ervaringen, en heeft een unieke mogelijkheid om unified diensten rijden voor alles van taken en documenten tot entertainment, games en communicatie.

Wat heeft naar rechts te gaan? Microsoft moet voeren op de herstructurering en silo’s af te breken. CEO Steve Ballmer kunnen praten over de kracht van een, maar het nakomen van deze geïntegreerde ervaringen is een heel ander verhaal.

Reorg:? Een gemener, slankere apparaten en diensten machine; Ballmer’s reorg mail aan de troepen; Van apparaten om big data, wat het betekent voor het bedrijfsleven; North Star: 6 dingen die moeten rechts gaan

Het fundament van onze nieuwe strategie is innovatie in diepe, rijke, hoogwaardige ervaringen en activiteiten. Het is het startpunt voor gedifferentieerd apparaten geïntegreerd met diensten. Het is de kern van de manier waarop wij ons allen zullen inspireren om ons beste werk doen en breng aan onze klanten de dingen die het verschil zal maken in hun leven … Deze hoogwaardige activiteiten omvatten de volledige breedte en diepte van gebieden zoals personal meningsuiting, de besluitvorming en de taken, sociale communicatie, en ernstige plezier – en we hebben zowel de drive en de capaciteit om deze ervaringen opnieuw uit te vinden voor mensen over de hele wereld.

Wat heeft naar rechts te gaan? Tech kopers van alle strepen moeten Microsoft zien als een werk en spel bedrijf. Van haar kant, Microsoft moet laten zien dat het kan ongedwongen technologie te doen en het ook gebruiken voor “meer belangrijke taken.”

Geen technologie bedrijf heeft vooralsnog leverde een definitief familie van apparaten nuttig de hele dag voor werk en voor spelen, in verband met elk stukje informatie van een persoon die beschikbaar zijn via een wolk. We zien enorme ruimte voor innovatie in software, diensten en hardware aan de consument te brengen van deze nieuwe, meer volledige en omhullende ervaring.

Onze familie zal een volledig spectrum van zowel partner en first-party apparaten. Wij geloven dat we moeten al deze categorieën om innovatie te stimuleren, te vervullen markt verlangen naar diversiteit van ervaringen en volume te bereiken.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Wat heeft naar rechts te gaan? Microsoft heeft om de balans partner apparaten en de hoeden katten probleem met zijn eigen hardware zoals Surface navigeren. Tot nu toe heeft niemand in het leger van Microsoft’s komen met de moordenaar form factor en hybride apparaat.

We zullen doorgaan met de kern “schil” van onze familie van apparaten opnieuw uit te vinden en voort te bouwen op wat we zijn begonnen met Windows 8. We zullen blijven evolueren onze nieuwe moderne uitstraling, het uitbreiden van de schaal, zodat het mogelijk maakt mensen en hun apparaten vast te leggen, op te slaan en organiseren van hun “dingen” op een nieuwe manier. Onze UI zal diep worden gepersonaliseerd, gebaseerd op de geavanceerde, bijna magische, intelligentie in onze wolk die leert meer en meer in de tijd over mensen en de wereld. Onze shell zal native ondersteuning van al onze essentiële diensten, en het zal geweldig zijn om naadloos te reageren op wat de mensen vragen, en zelfs anticiperen op wat ze nodig hebben voordat ze om vragen.

Wat heeft naar rechts te gaan? Microsoft heeft Windows 8 en de user interface om wortel te schieten. Microsoft moet ook de kern schil dat deze te opgeblazen te houden.

Onze nieuwe strategie zal ons recht te zetten op de kruising van de consumerization van IT en de veranderende behoeften van de zakelijke klanten, het leveren van de apparaten die werknemers willen en de productiviteit, veiligheid en controle die IT-managers nodig hebben.

Ballmer sprak enterprise en consumerization. Hij zei dat het plan is om “te vergemakkelijken de goedkeuring van onze toestellen en end-user services in enterprise-instellingen.”

Dit betekent dat omarmen consumerization van IT met de kracht die we in de eerste goedkeuring van de pc’s van eindgebruikers en werkzaamheden die verricht in de jaren ’90. Ons gezin van apparaten moeten mensen in staat stellen om productiever te zijn, en voor hen om gemakkelijk onze apparaten te gebruiken voor het werk.

Wat heeft naar rechts te gaan? Consumenten moeten Windows 8-apparaten — pc’s, tablets en smartphones te nemen en breng ze aan het werk. Consumerisation behoeften van de consument buy-in te laten werken. Tot nu toe, Windows 8 en Windows Phone hebben nagelaten aan een consument vloedgolf veroorzaken.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Microsoft reorg

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties