Microsoft rolt uit meerdere maart firmware-updates voor de Surface tablets

Het is 11 maart: Patch Tuesday, nog maar eens. En zoals het vaak doet, het bedrijf is de uitrol van een aantal Surface firmware-updates als onderdeel van het.

Oppervlak 2 UEFI (v4.18.500) biedt ondersteuning voor Surface Macht Cover;. Systeem Aggregator Firmware (v1.0.48500.0) biedt ondersteuning voor Surface Macht Cover;. Oppervlak Platform Power Driver (v2.0.524.0) biedt ondersteuning voor Surface Macht Cover;. Surface Macht Cover Firmware update (v2.0.523.0) biedt ondersteuning voor Surface Macht dekken;. Surface Touch Cover 2 Firmware update Device (v2.0.517.0) update verbetert meerdere vinger-ondersteuning op het touchpad;. Surface Type Cover 2 Firmware update Device (v2.0.517.0) update verbetert meerdere vinger-ondersteuning op het touchpad;. Surface Home Button Driver (v2.0.281.0) lost het gedrag waar de Surface soms niet zou ontwaken uit de slaap;. Surface System Software Device (v5 .0.498.0) omvat stabiliteit en ervaring verbeteringen.

Er zijn geen firmware-updates voor de ARM-gebaseerde Surface RT deze maand, op basis van Microsoft-update geschiedenis pagina. Maar de andere drie Surface-apparaten zijn allemaal steeds tal van updates die gebruikers te zien krijgen vermeld als “System Firmware Update – 2014/03/11” in hun actualisering geschiedenis op hun apparaten.

Alle drie krijgen toetsenbord / deksel updates, met inbegrip van een driver die de nieuwe ondersteunt; Surface Macht Covers dat Microsoft zal beginnen met het maken verkrijgbaar vanaf maart 19. Ze worden ook steeds verschillende Bluetooth-updates en Marvell Avastar draadloos netwerk updates.

Voor de tweede generatie ARM-gebaseerde Surface 2, Microsoft is het verstrekken van de volgende updates

Voor de eerste generatie Surface Pro’s, Microsoft is het verstrekken van updates voor gebruikers van zowel Windows 8.0 en 8.1.

Op apparaten met 8,0, zullen de gebruikers deze updates te krijgen

Op Surface Pros hardlopen 8.1, zullen de gebruikers deze updates te krijgen

Op de tweede generatie Surface Pro 2s, die draaien Windows 8.1, Microsoft is het maken van deze firmware-updates beschikbaar zijn vandaag de dag

Microsoft maakt zijn regelmatig firmware-updates beschikbaar zijn voor gebruikers oppervlak via Windows Update. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om handmatig updates te installeren (in plaats van te wachten op hun apparaten om dit automatisch te doen) door de instructies op de Surface geschiedenis pagina.

Surface Type Cover 2 Firmware Update Device (v1.0.317.0) update verbetert meerdere vinger-ondersteuning op het touchpad;. Surface Touch Cover 2 Firmware Update Device (v1.0.317.0) update verbetert meerdere vinger-ondersteuning op het touchpad;. Oppervlak Vermogen Cover Firmware update (v1.0.323.0) biedt ondersteuning voor Surface Macht Cover.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Marvell Avastar 350N Wireless Network Controller (v14.69.24052.168) lost draadloze netwerkconnectiviteit problemen;. Marvell Avastar Wireless Composite Device (v14.69.24052.168) verbetert de Miracast support;. Marvell Avastar Bluetooth Radio Adapter (v14.69.24052.168) bijgewerkt als onderdeel van een driver pakket dat de Marvell Wireless Network Controller en Marvell Wireless Composite Device omvat. Er zijn geen Bluetooth-updates in deze versie van de bestuurder. Surface Type Cover 2 Firmware Update Device (v1.0.317.0) update verbetert meerdere vinger-ondersteuning op het touchpad;. Surface Touch Cover 2 Firmware Update Device (v1.0.317.0 ) update verbetert meerdere vinger-ondersteuning op het touchpad;. Surface Macht Cover Firmware update (v1.0.323.0) biedt ondersteuning voor Surface Macht Cover.

Surface Pro UEFI (v2.04.0450) verbetert de ervaring bij het gebruik van BitLocker, zodat een oppervlak Cover PIN bijdrage kan leveren;. Surface Touch Cover 2 Firmware Update Device (v2.0.262.0) update verbetert meerdere vinger-ondersteuning op het touchpad;. Oppervlak Type Bedek 2 Firmware update Device (v2.0.262.0) update verbetert meerdere vinger-ondersteuning op het touchpad;. Surface Macht Cover Firmware update Device (v2.0.268.0) biedt ondersteuning voor Surface Macht Cover;. Surface Cover telemetrie (v2.0.229 0,0) verbetert de stabiliteit en ervaring voor Surface Covers;. Marvell Avastar 350N Wireless Network Controller (v14.69.24052.168) lost draadloze netwerkconnectiviteit problemen;. Marvell Avastar Wireless Composite Device (v14.69.24052.168) verbetert de Miracast ondersteuning;. Marvell Avastar Bluetooth ®Radio Adapter (v14.69.24052.168) bijgewerkt als onderdeel van een driver pakket dat de Marvell Wireless Network Controller en Marvell Wireless Composite Device omvat. Er zijn geen Bluetooth-updates in deze versie van de bestuurder. Intel (R) Display Audio (v6.16.00.3135) verbetert de Miracast support;. Intel (R) HD Graphics Gezin (v10.18.10.3431) verbetert de Miracast ondersteuning en maakt het mogelijk doorlussen van monitoren met behulp van DisplayPort 1.2;. Intel WiDi Audio Device (v4.5.44.0) verbetert de Miracast ondersteuning.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië