Microsoft klaagt Amerikaanse douanekantoor te dwingen Google-telefoon verbod

Hier is nog een Microsoft – Motorola Mobility strijd brouwen, maar we hebben een nieuwe partij in de mix: US Customs and Border Protection.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

De Windows-maker diende een rechtszaak op vrijdag op de US District Court voor het District of Columbia in Washington tegen de federale agentschap.

Met name Microsoft ook ook wel genoemd Homeland Security Secretary Janet Napolitano in de klacht.

Volgens rapporten, Microsoft diende de klacht te dwingen US Customs om door te volgen op een eerdere verbod op de import van mobiele telefoons gemaakt door Google-eigendom van Motorola.

Dat verbod, uitgegeven door de Amerikaanse International Trade Commission, wordt verondersteld te worden van kracht tot ten minste april 2018.

Echter, Microsoft zegt dat Google en de Amerikaanse douanekantoor samengespannen in geheime vergaderingen om de import te blijven.

Er zijn eigenlijk een aantal van deze telefoon verboden rondzweven nu.

Eerder deze week, Apple pleitte om de ITC af te houden, op een verkoopverbod, dat oudere iPhone en iPad modellen getrokken uit de schappen zou zien totdat een rechtbank beoordeelt het beroep.

Dit verzoek gekiemde up iets meer dan een maand na de ITC een beperkte importverbod op sommige Apple-producten uitgegeven naar aanleiding van een uitspraak dat de Cupertino, Californië gevestigde bedrijf inbreuk op een Samsung-eigendom patent, US Patent No. 7.706.348.

Apple zou nog in het geluk al omdat de definitieve uitspraak kan worden vernietigd door de Federal Circuit Court of het Witte Huis.

De waarschijnlijke volgende stap voor de Microsoft-U.S.. Douane-Google / Motorola zaak hoger beroep over de bovengenoemde ITC verbod, gepland voor 6 augustus.

via Bloomberg

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken