Lyft verwerft Hitch te carpoolen platform te stimuleren

Slechts enkele weken na online ridesharing aartsrivalen Uber en Lyft hun nieuwe carpooling mogelijkheden, respectievelijk UberPool en Lyft Line aangekondigd, het in San Francisco gevestigde Lyft al verhuizen naar haar nieuwe aanbod te versterken met de overname van ridesharing startup Hitch.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we Hitch, de ridesharing platform dat meerdere passagiers die reizen langs dezelfde routes verbindt hebt opgedaan, “zei Lyft in een blogpost gepubliceerd op 22 september” Met deze overname, Hitch mede-oprichters Snir Kodesh en Noam Szpiro zal toetreden tot de Lyft team als we doorgaan met persoonlijke transit te breiden naar meer steden in het hele land.

De in San Francisco gevestigde startup publiek dit jaar gestart met haar carpooling app in juni. De oprichters Snir Kodesh en Noam Szpiro bouwde het platform rond het doel om een ​​nieuwe wijze van vervoer op de voorgrond door het gebruik van dynamische routing, zodat gebruikers ritten delen met andere gebruikers.

We zagen ook veel lege cabine stoelen en merkte dat het openbaar vervoer kan worden verbeterd met de toevoeging van dynamische routing, “zei de Hitch mede-oprichters in een verklaring.” We bouwden een app, een geavanceerde engine geoptimaliseerd voor paringen, en begon te groeien ons platform – met zowel nieuwe gebruikers en chauffeurs;. Nu, Lyft heeft gezegd dat vanaf 23 september de Hitch platform zal sluiten voor bestuurders en passagiers, met het ingesteld om te worden gevouwen in de Lyft Line platform platform, die naar verwachting zal zien stimuleren van de groei dankzij de overname – de waarde van die zij niet heeft bekendgemaakt.

We zijn verheugd om de huidige Hitch bestuurders in de Lyft gemeenschap, van wie velen al als ridesharing stuurprogramma’s zijn ondertekend verwelkomen, “aldus het bedrijf.” Lyft Line is in een vroeg stadium, en we zijn pas net begonnen aan wat we kunnen zien doen met gedeelde ritten. We hebben gezien ongelooflijke groei en de vraag naar Lyft Lijn in San Francisco, en de Hitch team en technologie zal ons helpen om nog sneller te verplaatsen naar gedeelde ritten om meer mensen te brengen.

Lyft oprichters Logan Green en John Zimmer ontmoette de Hitch oprichters meer dan een jaar geleden, met beide bedrijven beseffen dat ze voor dezelfde grond – letterlijk en figuurlijk – met soortgelijke diensten.

De Lyft team diep deelt onze visie voor gezamenlijk vervoer, “zei de Lyft oprichters in hun gezamenlijke verklaring.” Ze waarderen ook de impact en het belang van de gemeenschap in het maken van deze droom werkelijkheid. Lyft is een perfecte aanvulling en samen, we kijken ernaar uit om te innoveren op het gebied van vervoer. We zijn pas aan de vooravond van deze beweging met ride-sharing, en we kunnen niet wachten om te blijven pushen de grens.

De overname komt als de strijd tussen Uber en Lyft – beide gevestigd in San Francisco – begint om op te warmen met; twijfelachtige tactiek, met Lyft beschuldigen Uber van het proberen om haar activiteiten te saboteren door het inhuren van mensen om te reserveren en vervolgens annuleert duizenden ritten.

Terwijl Uber deze tactiek ontkend, heeft de onderneming zegt in een verklaring dat het een marketing programma genaamd Operation Ploeterenen, die ziet Uber medewerkers nemen ritten met concurrenten hen te rekruteren;. Hoewel Lyft nog niet de Australische markt is gekomen, Uber is actief in verschillende Australische grootstedelijke gebieden, met inbegrip van Sydney, Adelaide, Perth, Brisbane en de Gold Coast, ondanks het feit dat uitgegeven met een, staakt-het-and-desist-order, door de staat Queensland regering.

Ondertussen ging de Australische Competition Policy Review paneel heeft, suggereerde, dat een onafhankelijke toezichthouder worden ingevoerd om ervoor te zorgen dat de consument in staat te profiteren van de groeiende keuzes van taxidiensten zoals Uber, en de technologische veranderingen, die komen met hen.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven