Logitech: Al onze huidige pc-randapparatuur werkt met Windows 10

Windows 10 is slechts een paar dagen weg en veel eigenaren apparaat zal waarschijnlijk profiteren van een gratis upgrade naar de nieuwste en beste van Microsoft. De geschiedenis laat zien dat zo’n belangrijke upgrade kan leiden tot problemen met de bestaande hardware. Logitech vertelt haar klanten om geen zorgen te maken, zal het wel goed.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Logitech maakt randapparatuur voor pc’s – toetsenborden, muizen, webcams, etc. – en heeft verklaard dat een van haar PC-producten die momenteel te koop zal werken met Windows 10. Het is niet alleen een verklaring, het bedrijf zegt dat het hen getest alle. Sommige functies die specifiek zijn voor oudere versies van Windows werkt mogelijk niet als het nieuwe OS niet ondersteunt (bijv rand gebaren).

Om ervoor te zorgen dat de upgrade gaat soepel met randapparatuur van Logitech is het een goed idee om ervoor te zorgen dat u de nieuwste stuurprogramma’s. Voordat u een upgrade naar Windows 10, ga dan naar de Logitech-support site en download ze als je merkt dat je oudere versies.

Bron: Logitech; Hands-on: Logitech K480 Multi-Device toetsenbord …; ZIE volle galerie; 1-5 van 8; NEXT; VORIGE

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro