LinkedIn Q1 winst stijgen; ups vooruitzichten, neemt SlideShare

LinkedIn bleek een succesvol kwartaal, waardoor het met wat extra geld om het opstarten te gaan winkelen.

Symantec Q4 winst: de omzet zwak, bekeek wolk, mobiel, kleine en middelgrote bedrijven; Motorola berichten Q1 verlies, ondanks de stijging van de smartphones zendingen; Q1 Amazon’s sterker dan verwacht, Is het de Kindle effect; NetSuite Q1 sterk amid stijging inkomsten; Nuance ziet beter-dan? -Verwachte Q2

The Mountain View, Californië gevestigde bedrijf rapporteerde een netto-inkomen van $ 5 miljoen in het eerste kwartaal, of 4 dollarcent per aandeel (statement). Non-GAAP bedroeg de winst 15 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 188.500.000.

Wall Street naar verwachting van het bedrijf aan de winst van 9 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 178.600.000 melden.

Chief executive Jeff Weiner zei in voorbereide opmerkingen

solide prestaties van LinkedIn in het eerste kwartaal gebouwd op momentum van het bedrijf in 2011. We zagen kracht bij alle kerncijfers van lid aanmeldingen en engagement om significante omzetgroei over onze drie productlijnen.

Voor de vooruitzichten, LinkedIn is het voorspellen van een omzet van $ 210.000.000 tot 215.000.000 $ aan het einde van Q2 2012.

Afgelopen kwartaal, LinkedIn voorspelde dat het verwachtte inkomsten te vallen tussen de $ 840.000.000 en 860.000.000 $ voor 2012 in het algemeen. Deze keer, LinkedIn botste de vooruitzichten, verwacht tussen de $ 880.000.000 en 900.000.000 $.

Bovendien, LinkedIn plannen aangekondigd om SlideShare, een professionele content sharing community, te verwerven voor ongeveer $ 118.750.000. De deal breekt tot ongeveer 45 procent in contanten en 55 procent aandelen, en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar.

Op dit moment, SlideShare gastheer van meer dan Nine Million presentaties en maart had naar verluidt 29 miljoen unieke bezoekers.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld