LG planning high-tier smartphone

Spreken op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona deze week, LG Electronics hoofd van de mobiele Juno Cho bleek dat naast het bedrijf al snel-to-be-onthuld G4 smartphone en de nieuwe lijn van de begroting van smartphones, LG heeft een “super” vlaggenschip telefoon gepland voor de tweede helft van het jaar.

Mobile World Congress 2016

Samsung lanceert Galaxy S7, S7 edge: Is het de moeite waard een upgrade; Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers, HP onthult de Elite x3, een business-class Windows 10 phablet; nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn; LG G5? vs Samsung Galaxy S7:? Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone; Huawei onthult nieuwe MateBook 2-in-1 PC; Samsung’s Gear 360: Kan zij virtual reality een bedrijf hoek; Cisco Courts Service mobiele netwerk providers met nieuw management platform? ; Als alle smartphones zijn identiek en bijna gratis, alleen gebruik van diensten kwestie; Mobile World Congress

Aangezien we al gesneden uit een plaats in het high-end segment met onze G-serie, in de tweede helft van het jaar, zijn we van plan om een ​​product dat is zelfs een niveau hoger te lanceren, “zei Cho.” We zijn van plan om details aan te kondigen op het juiste moment.

De Zuid-Koreaanse tech reus zal ook uit te breiden in de lancering van haar gebogen scherm telefoons.

“Ik denk dat de consument zal ofwel haat of liefde de G Flex 2, en ik geef toe dat sommigen zullen zijn experimenteel ontwerp aanmatigend te vinden. We hebben geprobeerd minder experimenteel ontwerp met onze nieuwe budget-modellen, en we zullen later bepalen of we gelijkaardige ontwerp zal van toepassing zijn op onze premium telefoons, “zegt Cho.

Cho zei dat LG zal blijven hoogwaardige beeldschermen en camera’s voor zijn nieuwe telefoons, met een focus op premium design, zoals blijkt uit de LG horloge Urbane.

Terwijl LG toegetreden tot de smartphone strijd met vertraging, Cho’s voorganger, Park Jong-seok, hielp het dezelfde kwaliteit en specificaties als top rivalen als Samsung en Apple te bereiken. Vorig jaar, LG bleek uiteindelijk een winst in de mobiele business, haar mobiele divisie droeg 67400000000 won de operationele winst, waardoor het voor een verblijf in de zwarte voor het derde achtereenvolgende kwartaal. De resultaten over het eerste kwartaal van 2015 zijn naar verwachting ook groeien, ondanks het feit dat het laagseizoen, als gevolg van de introductie van nieuwe producten, zoals de G Flex 2, het bedrijf zei vorige maand.

Zuid-Korea’s tweede grootste handset maker moet nu verdedigen het merk tegen de aanval van het verhogen van de winstgevendheid Chinese leveranciers, en echt haar aanbod van wat er al die er zijn te onderscheiden.

Aan wanneer LG metal zal toepassen in zijn telefoon design – zijn landgenoot Samsung heeft zojuist begonnen met de volledig metalen S6 – de exec zei metaal is “algemeen” te worden, met het gebruik ervan niet langer een onderscheidende factor. Integendeel, het zal meer over hoe metaal wordt gebruikt en gepresenteerd op apparaten te worden, zei hij.

LG en Samsung zijn consistent geprezen om hun top-notch hardware. Echter, software, of meer specifiek UX, heeft een bijzondere uitdaging voor beide bedrijven. Samsung afgezwakt haar TouchWiz op de Galaxy S6 en S6 Edge, terwijl LG’s UX niet de meest indrukwekkende is geweest.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Cho zei dat sinds hij het roer drie maanden geleden, de grootste gesprekken met zijn senior mobiele execs over hoe je een meer intuïtieve UX te maken hebben.

“We willen niet alleen te maken consumenten ervaren nieuwe functies en technologie [van nieuwe telefoons], maar bieden een innovatief UX die hun leven kan veranderen,” zei de mobiele baas. Een enorm opgewaardeerd LG UX 4.0 wordt binnenkort bekend gemaakt, zei hij, die zal komen met een normale modus en een modus speciaal ontworpen voor zware gebruikers.

Zodra hij werd aangesteld als de nieuwe mobiele baas van LG, Cho, die afkomstig is van een niet-technische achtergrond, getest voor zichzelf alle smartphones van het bedrijf. Hij wilde weten hoe een leek zou voelen over hun bruikbaarheid. Zijn conclusie? Smartphones steeds moeilijk te gebruiken.

“Uw gewone consument, ongeveer 60 tot 70 procent, nog steeds vindt het hun ‘levensdoel’ om een ​​foto te uploaden met succes op hun Kakao Talk pagina’s [Zuid-Koreaanse tegenhanger van Facebook op mobiele],” zei Cho.

Mobiliteit, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

“Ik denk dat als we kunnen, zodat de consument die krachtige computer in hun handen makkelijker te gebruiken met plezier, kunnen we onderscheiden.”

Jeong Hyeon-Jeong ook bijgedragen aan dit verhaal.

 Korea ()

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice