Lenovo kondigt all-in-one desktop-pc met een enorme 29-inch scherm

Lenovo is upping de inzet in de all-in-one (AIO) PC oorlogen met een nieuwe IdeaCentre dat het scherm dat is in de kern supersizes.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De IdeaCentre B750 biedt gebruikers een enorme 29-inch display, dat is ook opmerkelijk voor zijn extra brede 21: 9 aspect ratio (2560 x 1080 resolutie). Om te helpen met multitasking, heeft de onderneming haar Lenovo Split Screen-technologie om meerdere vensters op het scherm te beheren toegevoegd. U kunt ook aanraken het scherm om het gebruik van Windows 8 touchscreen functies maken, of je kunt Lenovo Motion Control gebruiken om eenvoudige taken uit te voeren met gebaren in plaats daarvan. Om dingen net zo goed klinken als ze eruitzien, de B750 wordt geleverd met een ingebouwde 20-watt subwoofer en Dolby Home Theater-technologie.

U kunt het dek van de B750 met een nieuwe Intel Core i7 Haswell processor, 16GB RAM, een 2 TB harde schijf, en Nvidia GeForce GTX 760 graphics. Het is duidelijk dat niets van dit alles komt goedkoop: De startprijs voor het systeem is $ 1199 wanneer het beschikbaar is op de Lenovo website te beginnen volgende maand.

Voor minder geld, heeft Lenovo IdeaCentre nog drie AIO’s, allemaal ook worden uitgebracht in oktober onthuld. De 23-inch B550 begint bij $ 799, terwijl de 21,5-inch B530 nog goedkoper zou moeten zijn, maar de prijs is nog steeds TBD. Natuurlijk, als je de snelste processors en maximum uit RAM-geheugen en ruimte op de harde schijf toe te voegen, kunnen deze nog steeds kosten meer dan een groots.

Ten slotte is de A530 is bijna net zo duur als de B750, dankzij de ultra-slanke form factor (slechts 0,8 inch dik op het dunste punt), aluminium gevelbekleding, en zeer kantelbaar scherm (van -5 tot 90 graden). Net als de B550, het beschikt over een 23-inch display, hoewel de maximale hoeveelheid RAM-geheugen (8 GB) en opslag (1 TB van een van beide harde schijf of solid-state) zijn de helft van die van de B-serie. De A530’s startende prijs is $ 1099 en het ziet er naar een Best Buy exclusief zijn.

(Via Engadget)

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons