Kakao, Zuid-Korea Govt vorm $ 27M startup fonds

De ontwikkelaar van de Zuid-Koreaanse chat-platform KakaoTalk heeft samengewerkt met de regering van zijn land tot startups te ondersteunen met een 30000000000 ₩ (US $ 27.000.000) fonds.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Volgens ET News op maandag, het land van de Kleine en Middelgrote Business Administration (SMBA) en Kakao een overeenkomst getekend om de “Kakao Young Entrepreneur Fund” te creëren. Dit is de eerste keer dat een technologie bedrijf heeft up gepaard met de overheid om een ​​dergelijk initiatief te creëren.

Het fonds, ingesteld om te worden gelanceerd in mei en omvat een bijdrage ₩ 10000000000 (US $ 9.000.000) van Kakao, ondersteunt de snel toenemende aantal jonge bedrijven die werken met mobiele technologie, apps en de ICT-industrie in het algemeen.

In het bijzonder, oprichters jonger dan 40 jaar oud met minder dan drie jaar ervaring, en bedrijven met meer dan de helft van hun werknemers jonger dan 30 jaar oud zijn de doelstellingen.

Seok-woo Lee, Kakao president zei, in het verslag van de nieuwe onderneming is “anders [van] de bestaande fondsen die alleen beleggen”, omdat het fonds beleggers ook ondernemer ervaring zal delen en begeleiden van de doelstellingen.

De verhuizing van Kakao en SMBA is lijn met de nieuwe regering van Zuid-Korea, onder leiding van de toenmalige president-elect Park Geun-hye, die in februari, onthulde plannen om de technologie startups te bevorderen en hen te helpen veilige fondsen via engel kapitalisten, aan de Zuid-Koreaanse economie te revitaliseren en het scheppen van meer banen.

Gewoon eerder deze maand; Kakao introduceerde een nieuwe mobiele content platform, om gebruikers in staat om content te downloaden en uploaden, die verder gaat dan zijn mobiele messaging bedrijf om inkomsten te genereren.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven