iPads in de regering: tijd om te stoppen met piekeren en gewoon doen

In de afgelopen twee jaar, het gecombineerde totaal van iPads gekocht door de meest high-profile centrale overheidsorganisaties nummers minder dan 400.

Vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken aan HM Revenue and Customs, de meeste tablet uitrol, – als je ze zo mag noemen – in de enkele cijfers. Van de meer dan 20 organisaties benaderd door de website, maar drie gekocht 50 of meer van de Apple tabletten en één boven 100.

Moeten we verbaasd? Misschien niet. Tabletten worden nog steeds beschouwd als flitsende speelgoed door vele en elke poging om de beige-box desktop ruilen voor een meer up-to-date leisteen wordt gehaald met verward woede door de gemiddelde kiezer. Ongetwijfeld de aanschaf; Apple tablets, en het betalen van de kosten premie die verder gaat met hen, zou alleen dienen om zweep het-tech vrezen delen van de populaire pers in nog meer extreme vervaardigd woede.

De tablet traagheid vaak voor bij de centrale overheid is misschien niet verrassend, dan – maar dat betekent niet dat het te verontschuldigen.

De coalitieregering wordt vaak omschreven als meer tech-savvy dat die eraan voorafging. Waar of niet, het, digitale standaard ‘agenda dat het duwen, – waarbij overheidsdiensten online worden geleverd waar mogelijk – worden alleen tempo te verzamelen naarmate de tijd verstrijkt. Onder de Civil Service Reform Plan (PDF), publiceerde eerder dit jaar, is elke afdeling centrale overheid verplicht om “de digitale standaard in zijn vaardigheden, zijn stijl, hoe het communiceert en hoe het mogelijk maakt de dienst gebruik maken om te communiceren met haar”, en plannen over hoe zij van plan zijn dit te doen door het einde van dit jaar te publiceren.

Zij wijst op het verschil tussen de ambities van Whitehall’s, en de realiteit van het dagelijkse tech het gebruikt. “Digitale standaard moet een realiteit, niet alleen een buzz zin,” zegt het plan – nog IE6 blijft de standaard browser in sommige centrale overheidsdiensten.

De iPad is een ander symptoom van het fenomeen: de publieke sector regelmatig releases iOS-apps voor de burgerij, maar geeft het de ambtenaren van de kit, dat zou hen in staat stellen om hetzelfde apps gebruiken? Blijkbaar niet.

“Het ambtenarenapparaat niet altijd over de juiste capaciteiten op de juiste plaats om te doen wat nodig is. Digitale vaardigheden ontbreken in een organisatie die zich inzet aan het worden digitale standaard”, zegt de Civil Service Reform Plan. Wanneer slechts één op elke 500 werknemers HMRC heeft een iPad, moet men zich afvragen hoe dat zal veranderen. (Apple’s iPads zijn niet de enige tabletten, natuurlijk, maar ik vermoed dat er zijn zelfs minder niet-iPads leien in de wandelgangen van de macht).

Apple event galerij: iPad mini, nieuwe hardware onthuld; Apple’s iPad mini prijsstelling: Heb missen de tablet dood te blazen; iPad mini:? Niet wat ik gehoopt dat het zou zijn, Inside Apple A6 processor

Zonder directe toegang tot sommige nieuwere technologie, hoe kunnen ambtenaren worden verwacht dat de nieuwe manieren van werken tabletten kunnen wekken, of de efficiëntieverbeteringen die ze kan brengen ontdekken? Hoe kunnen ze werken hoe ver overheidsdiensten kunnen digitaal standaard worden gemaakt, als een van de meest voor de hand liggende instrumenten voor de toegang tot dergelijke diensten is moeilijker te vinden dan de tanden kippen ‘?

Het is verleidelijk om te benadrukken dat de digitale standaard agenda diensten van de behoeften van mensen als iPad-gebruikers – vaak op meer tech-savvy einde van het Britse publiek – in plaats van degenen die te maken hebben met verouderd, of low-end, tech . Dankzij de typische manier waarop het wordt verkregen in de regering, het ambtenarenapparaat is waarschijnlijk erg kunnen inleven in het laatste deel van de bevolking, maar niet het eerste.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Is Apple geïnteresseerd zijn in de publieke sector de markt? Er zijn aanwijzingen dat dit het geval zou kunnen zijn: het wordt aangeboden kleine prijsverlagingen om een ​​aantal publieke sector kopers.

Zonder directe toegang tot sommige nieuwere technologie, hoe kunnen ambtenaren worden verwacht dat de nieuwe manieren van werken tabletten kunnen veroorzaken ontdekken?

De meeste IT-aankopen in Whitehall gaat via grote raamwerk voor, of als onderdeel van outsourcing overeenkomsten – niet een markt die Apple zou kunnen krijgen, zelfs als het wilde. Door het aanbieden van kleine kortingen hier en daar aan de publieke sector voor kleinschalige pilots en testapparaten, kan Apple de tabletten in de handen van de publieke sector gebruikers onder de radar.

Een soortgelijke trend – BYOD – heeft gezien dat de iPad krijgen een zekere dynamiek in de onderneming, met gebruikers omzeilen traditionele IT-aankoop door het brengen van hun eigen iPads in het kantoor. Het is een strategie die sommige overheid CIO actief verwarmen tot, mogelijk waardoor Apple een andere route in de regering zou moeten toestaan ​​BYOD geworden overheidsbeleid.

Digitale standaard?

Meer op Apple’s iPad nieuws

Niet elke ambtenaar zal het geld of de neiging om hun eigen iPad te kopen. Dat betekent niet dat ze moeten geen toegang tot hen echter wel,. Als de regering menens is met digitale standaard, die het nodig heeft om ervoor te zorgen Whitehall heeft de middelen om te zien hoe en in hoeverre kan de agenda worden geleverd.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Inkoop