IBM voorspelt mobiel verkeer te verdubbelen tijdens de feestdagen

Mobile retail verkeer zal meer dan het dubbele van de feestdagen, blijkt uit nieuwe gegevens van IBM Coremetrics Benchmark.

In het bijzonder, IBM verwacht dat een “ongekend” 15 procent van de Amerikaanse consumenten in de website van een retailer via een mobiel apparaat te melden bij het winkelen voor de feestdagen. Bovendien, IBM voorspelt dat alle online vakantie winkelen in november zal groeien met maar liefst 12 tot 15 procent ten opzichte van november 2010.

Dus wat is het inschakelen van deze verschuiving? Ten eerste, de apparaten zelf. De iPad zal een grote rol spelen, omdat IBM stelt dat het winkelend publiek met behulp van Apple’s tablet zal “leiden tot meer aankopen in de detailhandel vaker per bezoek dan andere mobiele apparaten,” op basis van een koers van 6,8 procent ten opzichte van alle andere mobiele apparaten op 3,6 procent.

De iPhone zal ook goed zijn voor 4,0 procent van de mobiele verkeer, maar voor de eerste keer, IBM gelooft dat Android ook ongeveer dezelfde hoeveelheid verkeer zal aantonen op 3,5 procent.

Bovendien wordt social media gaat een grotere rol spelen dan ooit. In oktober, IBM meldt dat 9,2 procent van de consumenten die een retail site bezocht vanuit een social media site een aankoop gedaan – in vergelijking met 5,5 procent in dezelfde periode vorig jaar.

Dus betekent dit dat er enige hoop dat mobiel gebruik kan helpen verminderen lange rijen bij het winkelen op Black Friday en gedurende de rest van de vakantie seizoen? Mogelijk, maar alleen de tijd zal echt zeggen op die ene.

Echter, volgens een nieuw onderzoek van de tablet en smartphone-eigenaren van PayPal verricht met marktonderzoeksbureau Ipsos, veel meer shoppers naar verwachting vakantie geschenken te kopen op mobiele apparaten dit jaar. Dus misschien is er een kans dat zal invloed hebben in-store sales.

IBM analytics zal milieu-impact van golfenergie tech testen; IBM Smarter afrekenen laat derden richten op klanten meer; IBM lanceert cloud computing software en verpakt hardwareconfiguraties, IBM bespreekt brengen big data-applicaties voor bedrijven, IBM, Georgia Institute of Technology vormen pediatrische gegevens vennootschap

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs