HP verschuift mobiliteitsmanagement in de cloud

HP zegt dat zijn nieuwe cloud-gebaseerde mobiliteit management service maakt het mogelijk bedrijven om gebruikers toegang hebben tot applicaties en gegevens via smartphones en tablets, terwijl nog steeds de controle over de beveiliging het behoud te geven.

De nieuwe dienst, HP Enterprise Cloud Services – Mobiliteit, stelt bedrijven in staat om hulpmiddelen en diensten snel te implementeren voor toegang tot applicaties, bestanden opslaan en delen via meerdere mobiele platformen, aldus HP.

Sommige bedrijven zullen profiteren van de opkomst van de cloud en anderen staan ​​te verliezen – de website kijkt naar de grote namen met de meest te verliezen.

Het biedt organisaties de middelen om de juiste security policies instellen en controles om gegevens te beschermen.

Ovum-analist Richard Absalom zei dat er niets massaal baanbrekend in HP’s product te lanceren vanuit een technisch oogpunt, maar de timing is belangrijk.

“In termen van de controles en instellingen en alles rond het apparaat en applicatiebeheer – er zijn een hele reeks leveranciers in deze ruimte op dit moment,” zei Absalom.

Wat interessant is, is dat bedrijven de grootte van HP zijn het maken van hun verhuizing in deze markt. We hebben recent gehad, aankondigingen van IBM;. Dell willen zijn, krijgen in deze als goed, “zei hij.

Het is een indicatie van hoe groot de markt is dat de grote vissen beslissen ze willen worden betrokken en worden er serieus nemen.

HP Enterprise Cloud Services – Mobility kunnen gebruikers goedgekeurde apps van een veilige storefront bestanden tussen de HP cloud en mobiele apparaten te downloaden en te uploaden en te synchroniseren. HP zei mobiele gegevens worden versleuteld in transit en in rust.

Volgens Absalom, zijn niet dat veel bedrijven om deze vorm van applicatiebeheer in de praktijk nog niet.

Ervan uitgaande dat HP doet de juiste dingen als Open Sourcing webOS, wat gebeurt er met het platform de volgende stap?

“Maar in het afgelopen jaar of zo we een echte boost in het aantal leveranciers die aan het doen zijn en bewegen in de richting van het verstrekken van enterprise app stores en beveiligen van gegevens op het app-niveau hebben gezien,” zei Absalom.

“Dus u denkt dat van de belangrijkste leveranciers in enterprise mobility management of de bedrijven die zijn het maken van een naam voor zichzelf als MobileIron, AirWatch, Good Technology – ze zijn het over dit voor een tijdje,” zei hij.

Het interessante is nu dat de grote namen – HP, IBM, SAP, Dell – ze willen allemaal een stukje van dit en je begint te zien de markt echt te halen. Deze jongens hebben het brede bereik te gaan en richten hun bestaande klantenbestanden en verkopen ze mobiliteit beheer pakketten.

HP zei dat zijn mobiliteit-management service integreert technologieën van Citrix en SAP onder anderen, die door HP zijn erin geslaagd om de implementatie en te vereenvoudigen.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

“Als dienstverlener HP in staat zal zijn om uit te gaan en kies een aantal van de verschillende oplossingen en hen aan hun klanten. Ze zitten in een goede positie om te kiezen wat het beste werkt voor hun specifieke klanten”, aldus Absalom.

Hij voegde toe dat mobile device management een hot topic in de afgelopen paar jaar is geweest. “Maar eigenlijk waar we de vraag gaan -. Wat veel bedrijven hebben het over het doen is applicatiebeheer en proberen om dingen te beheren op de app in plaats van het apparaat niveau [De HP lancering] is te tikken in die trend,” zei hij .

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie