Het maken van Red Hat Enterprise Linux beheersbaar met Red Hat Satellite 6

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Als het gaat om schaalbaarheid en flexibiliteit om toekomstige behoeften te voldoen, de klinkende consensus in de IT-industrie is dat open source is de weg voorwaarts voor de infrastructuur.

Eenvoudig op te zetten waar en wanneer nodig, open source infrastructuur biedt ook een aanzienlijk eenvoudiger proces voor de lopende management, vooral als het gaat om het handhaven van vergunningen en andere onderhoud vergoedingen.

Red Hat Enterprise Linux is een van deze open source-infrastructuur oplossingen, en biedt de voordelen van open source met de mogelijkheden verwacht van een moderne IT-infrastructuur. Om het beheer nog eenvoudiger te maken, kunnen bedrijven gebruik maken van Red Hat Satellite om life-cycle en systeembeheer te behandelen.

Red Hat Satellite biedt de tools in te zetten, updaten, beheren en bewaken systemen, terwijl ook het repetitieve taken die gevoelig zijn voor het absorberen van aanzienlijke hoeveelheden tijd zijn verminderd.

De laatste sprong voorwaarts, Red Hat Satellite 6, is onlangs vrijgegeven en brengt een aanzienlijk aantal van de voorschotten voor systeembeheer.

Red Hat Satellite is aanzienlijk gegroeid in de afgelopen 12 jaar, het uitbreiden van een lokale update-service tot een populaire en robuuste systemen management oplossing kunnen voldoen aan de behoeften van de moderne ondernemingen.

Red Hat Satellite 6 heeft een aantal nieuwe functies die uitgebreide functionaliteit en schaalbaarheid bieden in systeembeheer voor de onderneming.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Bare-metal-systemen, publieke clouds en private clouds worden bevoorraad op een gestandaardiseerde manier, de vereenvoudiging van de verdeling van de fysieke, virtuele en gedistribueerde computing resources. Dit omvat technologieën zoals OpenStack en Red Hat Enterprise Virtualization.

Gebruikers kunnen nu zowel ontdekken en zoeken in niet-voorziene gastheren, zorgen voor een snelle inzet. Dit gemakkelijker de invoering wordt bevorderd door het gebruik van een eenvoudigere aanpak, met een enkele beheerconsole en gestroomlijnde methodologie op te bouwen, implementeren en uitvoeren.

Red Hat Satellite 6 bevat mogelijkheden om de synchronisatie van Puppet modules behandelen van repositories. Dit biedt de mogelijkheid om te beheren, te bevorderen en de configuratie gemakkelijk te verspreiden, en over meerdere omgevingen waar en wanneer dat nodig is.

Tijdens het verplaatsen naar de nieuwe versie vereist aanzienlijk meer planning, het proces is eigenlijk heel simpel, en Red Hat heeft getracht om de overgang zo naadloos mogelijk te maken.

Hoewel Red Hat Satellite 5 zullen blijven de investeringen te ontvangen, en zal nieuwe features en functies zijn door middel van updates, is het belangrijk om de waarde van de verhuizing naar Red Hat Satellite 6 overwegen.

Red Hat heeft een aanzienlijke hoeveelheid documentatie gepubliceerd om zowel de evaluatie van de nieuwe tools en functies en omgaan met de crossover-proces.

De high-level proces is uitvoerig gedetailleerd zijn, met inbegrip van de methode voor het creëren van een abonnement manifest en beweren Transition abonnementen. Er is ook gereedschappen beschikbaar voor de overgang van bedrijfsgegevens, modelinhoud en configuratie verwerken.

Zodra bedrijven klaar zijn, het is een eenvoudige verbintenis om de overstap naar Red Hat Satellite 6 te maken.

Red Hat Satellite 6 is een zeer robuust systeembeheer product, en de bedrijven moeten zeker voor de uitgebreide waaier van voordelen die het biedt via implementatie overwegen. Met behulp van een dergelijke geavanceerde set van tools is zeker om de IT-inspanningen van een bedrijf te plaatsen in de best mogelijke voet in de nabije toekomst.

 IDC Technology Spotlight om te leren wat van essentieel belang voor de keuze van het systeem management tools als je controle over de kritische, on-premise IT-middelen gecombineerd met flexibiliteit en toegang tot nieuwe mogelijkheden in de publieke cloud wilt.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Wat is het?

De belangrijkste wijzigingen

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Bare metal-systemen

System ontdekking

Puppet Forge integratie

De overgang van Red Hat Satellite 5 tot 6 Satellite