Samsung en Nokia: Tomorrow’s Apple en BlackBerry?

Apple is de enige bron van iOS-apparaten en BlackBerry is de enige maker van BlackBerry OS / 10 smartphones. Maar de rest van de mobiele wereld lijkt ook te verplaatsen naar een dominante fabrikant voor elke mobiele besturingssysteem.

Zoals James Kendrick gezegd; Samsung is Android, en, zoals we zien in de markt verslagen aandeel; Nokia Windows Phone. Kan de wil van HTC, Huawei, LG, Asus en Motorola blijven concurreren tegen deze giganten?

Rapporten deze week aangegeven dat, Google is bezorgd over de dominantie van Samsung, omdat zij vreest dat Samsung zou kunnen proberen om de commerciële voorwaarden te heronderhandelen. Terwijl de gegevens blijkt dat Samsung schepen de meerderheid van de Android-smartphones en heeft de ene ware apparaat dat de consumenten over de iPhone, op dit moment de Galaxy S III, zijn er andere spelers die betere ontwerpen en goedkopere telefoons voor de nieuwe smartphone eigenaar hebben.

Samsung is dominant met Android, maar heeft ook Tizen plannen. Ze hebben net geploeterd in Windows Phone, maar als dit platform ooit opstijgt, konden ze tapijt bombarderen de markt met telefoons mogelijk uitgevoerd op drie mobiele platformen.

Nokia is serieus over het krijgen van Windows Phone-apparaten in de handen van de consument in elke prijsklasse, en zijn; aankondiging op het Mobile World Congress (MWC) 2013 van de Lumia 520 en 720 zet haar lineup in te vullen. Nokia biedt niet alleen dwingende hardware, maar onderscheidt zich van de anderen met value-added software en diensten.

Er is gesproken in het verleden van Microsoft aankoop van Nokia, en Nokia blijft de Windows Phone markt domineren, is dit idee niet naar uit dat vergezocht.

Apple heeft aangetoond dat het hebben van controle over de hardware en software heeft zijn voordelen, en in het verleden bewezen BlackBerry hetzelfde succes. Kan dit hetzelfde model worden toegepast op Android en Windows Phone? Windows Phone lijkt meer kans om mij, want het is een zeer gecontroleerde platform, zoals iOS, en Nokia is zo dominant in deze markt. Android heeft veel meer spelers, en wordt op de markt gebracht als een meer open platform, dus zelfs met de dominantie van Samsung Ik zie niet in Android steeds een enkele fabrikant platform anytime soon. Ik wil niet te zien dat hetzij als bedrijven als HTC, LG en Motorola zijn het maken van betere hardware nu en meeslepend aanbod.

 verhalen

MWC 2013: Nokia is gericht op Windows Phone beroep met nieuwe Lumias verbreden

Rapport toont Nokia marktaandeel van Windows Phone markt domineert duidelijk

Ja, Google (en partners) worden bezorgd over Android dominantie van Samsung

Google ‘bezorgd’ van macht van Samsung op Android

MWC 2013: Nokia is gericht op Windows Phone beroep te breiden met nieuwe Lumias; Verslag blijkt Nokia marktaandeel van Windows Phone markt domineert duidelijk; Ja, Google (en partners) moet zorgen maken over Android dominantie van Samsung zijn; Google ‘bezorgd’ van macht van Samsung op Android

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Samsung

Nokia

Is ofwel echt kans?