Quarterly tablet-pc zendingen ooit vallen voor de eerste keer

Terwijl de overbrenging van notebook-pc’s in het eerste kwartaal van 2014 waren beter dan verwacht, als gevolg van de commerciële PC refresh cyclus en Windows XP migratie, de overbrenging van tablet-pc’s, 56 miljoen eenheden, jaar-op-jaar daalde voor de eerste keer, volgens de NPD DisplaySearch Quarterly Mobile PC Zending en Forecast Report.

; Ben geen domoor: Run antivirus op je Mac

Verschillende topmerken gemeld zwakke tablet-pc zending resultaten in Q1, mede als gevolg van het nieuwe product te lanceren vertragingen, en als gevolg daarvan NPD DisplaySearch haar prognose voor tablet-pc zendingen in 2.014-285,000,000 eenheden heeft verlaagd.

“Tablet PC vraag in 2014 wordt beïnvloed door de dalende vraag naar zeven-inch-klassen in opkomende regio’s in China, waar veel lokale white-box merken lager dan verwachte zending groei hebben doorgemaakt”, aldus Hisakazu Torii, vice-president , slimme applicatie onderzoek op NPD DisplaySearch.

De meeste grote merken hebben onlangs verlaagd hun business plannen voor 2014. Er bestaat een risico dat de vervanging cyclus voor tablet-pc’s zal langer dan de 1-2 jaar bereik, tenzij merken aantrekkelijker gebruiksscenario’s kunnen ontwikkelen.

Rijden met de val is de concurrentie van 5,5-inch-en-grotere smartphones die strijden tegen de 7-7,9-inch tablet-pc’s, en zal naar verwachting de vraag te onderdrukken door middel van 2018.

Volgens het rapport, unit aandeel voor 7-7,9-inch tablet-pc displays piekte op 58 procent in 2013, en dit nu zal geleidelijk afnemen in 2014 en daarna. Grote merken zullen naar verwachting de overgang naar grotere schermen, met de overbrenging van 8-10,9-inch tablet-pc’s inhalen 7-7,9-inch tablet-pc’s in 2018.

Ook het rapport beweert dat 11-inch en grotere tablets 10 procent van de markt zal zijn dan in 2018, en dat grotere schermen zal bijdragen tot een versterking tablet-pc winst.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De PC is niet dood, en OEM’s moeten klaar zijn voor de komende upgrade superstorm te krijgen, Ben geen domoor: Run antivirus op je Mac, Q & A: Overstappen van Windows naar Mac; Waarom Windows 8 is het gebruik van het aandeel is zo laag, en waarom het is echt niet zo slecht, Top Android-tablets (juli 2014 editie); Top Android-smartphones (juli 2014 editie); Het probleem voor Android: Gebruikers hoeven geen geld wilt uitgeven; 12 manieren om Android levensduur van de batterij te verbeteren, wat goed is ( en verkeerde) met de Fire Phone Amazon

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro