Pioneer onthult vernieuwde plasmatechnologie

Tijdens een persevenement woensdagochtend, de elektronica-bedrijf onthulde haar nieuwe lijn van high-definition plasma televisies, een selectie van nieuwe home theater-apparatuur, en een nieuwe technologie en business strategie die zij noemt “Project Kuro,” na het Japanse woord voor ” zwart.” En zwart was de focus van het evenement: immers, Pioneer beweert dat haar nieuwe achtste generatie flat panels bieden de meest geavanceerde niveaus van diep zwart van elke televisie op de markt.

Volgens presentaties van Pioneer leidinggevenden, heeft het bedrijf volledig geherstructureerd zowel de technologie en business strategieën als onderdeel van Project Kuro. Nieuwe kleur filter technologie en de celstructuur hebben voor toegestane “significant diepere zwartwaarden,” zei Russ Johnston, senior vice president van marketing voor Pioneer USA, die het zogenaamde “spel-veranderende technologie.” Deze vernieuwde plasma technologie zal beschikbaar zijn in alle Pioneer flat-panelen.

Sommige analisten hebben twijfels geuit over het succes plasma televisie-technologie in de HDTV-markt, maar Pioneer executives schilderde een zonnige kijk op grond van het feit dat de kleur kwaliteit is beter in het algemeen. “Plasma is self-emitterende in de kleuren rood, groen en blauw”, aldus Johnston. “Het kan ook reproduceren het volledige kleurenspectrum van wit naar zwart.

Tegelijkertijd, als veel elektronica fabrikanten proberen om hun HDTV steeds vaker en goedkoper, Pioneer wil het tegenovergestelde te onderstrepen. Tom Haga, CEO van Pioneer Noord-Amerika, zei dat het bedrijf is gericht op “breken met de commoditization modellen die zo veel bedrijven jagen,” en in plaats daarvan de vraag van de hoogst mogelijke kwaliteit in audio en video.

Pioneer executives zei op de persconferentie dat Project Kuro versterkt de toewijding van het bedrijf om een ​​klantenbestand van de “kritische entertainment junkies” – consumenten die allemaal een passie voor hoogwaardige audio en video te delen en bereid zijn om de schaal uit het geld voor het. “We willen dat de consument om te lopen in de winkel en zien dat onze panelen zijn de beste”, zegt Ken Shioda, general manager van display producten voor Pioneer. “Deze consumenten verwachten een zeer unieke ervaring bij het maken van een aankoop.

In juni zal Pioneer zijn de verzending van de eerste modellen van zijn achtste generatie plasma-tv-lijn, die op de Consumer Electronics Show al bekeken had in januari: de 42-inch Pioneer PDP-4280HD, die zal verkopen voor $ 2.700, en de Pioneer PDP -5080HD voor $ 3.500. Een maand later, de eerste modellen uit de Pioneer Elite lijn zal beschikbaar zijn: de 42-inch Pioneer Elite PRO-950HD voor $ 3200, en de 50-inch Pioneer Elite PRO-1150HD voor $ 4.500.

Meer flat-panel plasma-tv’s, die met een hoger-end resolutie van 1080p, zal dit najaar het schip. De 50- en 60-inch modellen variëren in prijs van $ 5.000 tot $ 7.500.

Bovendien, nieuwe Elite lijn van Pioneer bevat nieuwe home theater apparatuur aanbod: een Blu-ray Disc-speler voor $ 1000, een Blu-ray Disc computer drive voor $ 299, en vier nieuwe audio-video-ontvangers die de detailhandel tussen de $ 650 en $ 1.600.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro