Pinterest breidt ‘Buyable Pins’ e-commerce plan met IBM, retailers

Pinterest is een gebaar naar beide zijden van de e-commerce-spectrum als het groeit één van de snelst groeiende regelingen inkomsten.

Op de high-tech kant, heeft de visuele-zware sociale netwerk van het aantal e-commerce infrastructuur providers te tikken in het platform om vijf met de toevoeging van IBM Commerce, Magento en Bigcommerce versterkt. Het nieuwe trio volgen Shopify en Demandware.

Het leveren van de inhoud van deze pennen zijn meer high-end retailers en ontwerpers, waaronder Bloomingdale’s, Diane von Furstenberg en Steven Alan, onder anderen.

Pinterest eerst gelanceerd Buyable Pins in juni, het positioneren van de Eenhoorn-esque het opstarten als een uitstekende digitale storefront voor retailers groot en klein.

Net als elke afbeelding vrijwel besparen online om vertrouwd te raken boord formaat Pinterest’s, het idee achter Buyable Pins is heel simpel. Consumenten zullen in staat zijn om producten rechtstreeks kopen bij Pinterest listings aangeduid met blauwe prijskaartjes.

Pinterest breidde het programma later in juni zijn iPhone en iPad apps, terwijl werven Streep en Braintree voor digitale verwerking van betalingen.

Sinds de lancering een paar maanden geleden, is het aantal Buyable Pins verdubbeld met drie maanden tot ongeveer 60 miljoen tot op heden, volgens Michael Yamartino, Pinterest hoofd van de handel, in een blogpost op maandag.

“We zien ook dat Pinners staan ​​open voor het kopen van producten op verschillende prijspunten vanaf hun mobiele apparaten – of het nu Freyrs zonnebril, een comfortabele jas van Nordstrom of een bamboe horloge van EcoPlum,” legde Yamartino.

Terwijl Yamartino zinspeelde op meer ontwikkelingen en aanbiedingen geïnkt rond Buyable Pins voorafgaand aan de feestdagen, het is al een drukke tijd voor Pinterest.

Slechts enkele dagen na de trots te hebben overtroffen 100 miljoen actieve gebruikers per maand, de social media merk lanceerde een nieuwe sandbox voor ontwikkelaars vorige maand, waardoor ze dichter bij de Pinterest API met de hoop van het aansporen nieuwe apps en andere producten.

Pinterest aangeprezen aan het einde van september dat de gemeenschap van ontwikkelaars al meer dan 5000 ideeën voor apps en integraties heeft ingediend, aan te raken op alles van gift registers recept aanbeveling om de planning te reizen.

Afbeelding via Pinterest

Is de ‘Maker Movement’ de volgende industriële revolutie;? Twitter inkten e-commerce deal met American Express, Amazon lussen in derde verkopers met vakantie promo’s; eBay uitbreiding van dezelfde dag levering kaart om 25 steden met Shutl kopen, in de toekomst, ‘slimme’ winkelschappen dat je impulsen voelen; Studie: ‘showrooming’ mainstream voorafgaand aan de feestdagen

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard