Mijn FireFox 2.0 review

Lijkt elke tech blog in het land heeft opgepikt op de hete release van de week – Firefox 2.0. Ik hoorde een heleboel goede dingen over terwijl nog in Beta en ik eindelijk rond tot het geven van een spin vandaag.

IE7 zag ook een nieuwe release van deze week, maar kregen veel minder aandacht / lof (tenzij u werkt voor Microsoft), omdat het niet veel extra bood ten opzichte van RC1, die ik al had ge├»nstalleerd. Opera’s nieuwste release is onder de indruk, want het is de eerste browser die de Acid2 test.

Dus is FF2.0 het downloaden waard. Nou als je niet hebt Firefox helemaal het is een duidelijke ja. Zodra u Firefox hebt geprobeerd voor een paar weken je vindt het een frustrerende ervaring om te proberen en te surfen op het web met iets minder. Maar ik weet zeker dat ik predik de geconverteerde dus zal ik me concentreren op; Wat is er nieuw in 2.0.

Ten eerste upgrading was een kinderspel. Ik was bezorgd over het verlies van de instellingen of mijn favoriete uitbreidingen, maar de meeste van mijn favoriete instellingen en uitbreidingen zijn nu ingebouwd in Firefox als standaard. De meeste van de andere aangepaste extenties werden bijgewerkt tijdens de beta, dus het was een kwestie van het uitvoeren van de update voor hen wanneer gevraagd asi geopend FF2.0 voor de eerste keer.

Verbeterde browsen met tabbladen, met tabbladen browsen was een van de beste eigenschappen Forefox te bieden had toen het uitkwam. Sindsdien is betrapt op in een grote weg. Ik heb meestal 10 of meer tabbladen tegelijk openen, zodat deze nieuwe release van de tabs verder is verbeterd voor mij. Nu elk tabblad heeft zijn eigen sluitknop in plaats van om het tabblad Weergave en klik in de buurt aan het einde van het tabblad rij (u kunt natuurlijk nog steeds midden op te sluiten, maar handig voor als ik in een Internet caf

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving