MediaRing beoordeling

Alle VoIP-software heeft zijn eigenaardigheden. MediaRing is dat je moet hebben Netscape SmartUpdate ingeschakeld om de nieuwe web-based service te gebruiken. Waarom is het bedrijf niet in staat is om te zeggen. Er is ook een downloadbare software product, maar MediaRing concentreert zijn ontwikkeling op zijn web-based services.

U logt in met uw e-mailadres en een wachtwoord om de toegang tot de gratis trial service, die geeft u bellen naar de VS te krijgen. Om oproepen buiten de gratis proefperiode te maken, moet u een aanvraag voor een PIN-code, laad je account aan met 10 ten minste $ (£ 6,86) en gebruik de VoizFone service.

Het uitvoeren van de web-based service vereist dat u het grootste deel van de principes van goede beveiliging overtreden: in Netscape je moet aanzetten SmartUpdate, terwijl in Internet Explorer moet je alle vormen van ActiveX in te schakelen.

Zelfs dan, we konden niet de service te werken met een betrouwbaarheid te krijgen. Om te beginnen, kunt u geen gebruik maken van VoizFone via BT’s NAT-gebaseerde ADSL service. We gefaald ook meer dan dial-up, met behulp van een top-speed 56Kbit / s modem verbinding. We kunnen de telefoon ring en de persoon antwoord te horen, maar na dat geen van beide partijen iets kon horen. De Help-bestanden te identificeren dit soort problemen als gevolg van packet loss.

We waren ook onder de indruk van het ontbreken van kleine regeltjes gemeenschappelijk zijn voor de andere diensten. MediaRing biedt geen manier om het volume te controleren, bijvoorbeeld, je gewoon vertellen om ervoor te zorgen dat ze hoog genoeg is voor het geluid om duidelijk te zijn.

Er zijn een aantal extra’s, hoewel, inclusief integratie met ICQ voor zijn gesprek software, telefoonkaarten, gemaild en voicemail. MediaRing biedt ook zakelijke diensten, waaronder spraak waardoor websites, instant voice messaging, voice wenskaarten, en een verscheidenheid aan permutaties van haar dienstverlening aan de consument.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop