McAfee te ontslaan ‘klein percentage “van de werknemers

McAfee is op zoek naar haar totale personeelsbestand, zelfs als de markt voor beveiligingssoftware negatief wordt beïnvloed door het vertragen van pc-industrie wereldwijd te verminderen.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Volgens een Reuters rapport maandag, Intel’s security divisie, is van plan om uit te leggen van een “klein percentage” van zijn 7.100 medewerkers. Woordvoerder Ian Bain, echter niet bekend te maken aan het persagentschap van de redenen voor de ontslagen noch wanneer het zal plaatsvinden.

Het rapport heeft gewezen makers van beveiligingssoftware voor pc’s worstelen in het midden van een globale industrie malaise, en kan verder worden beïnvloed na 26 oktober wanneer Microsoft lanceert Windows 8-besturingssysteem dat wordt geleverd met gratis antivirus software.

Analisten vertelde de website van Asia de gratis antivirus software die door Microsoft, niet zal maken van derden antivirus fabrikanten zoals McAfee overbodig, hoewel, als gebruikers de groei van deze merken te vertrouwen en zal blijven om hun producten te gebruiken.

Bovendien Gartner in april zei de; beveiligingssoftware markt bleef veerkrachtig; temidden van de beperkingen van de IT-budgetten als gevolg van de vraag van kleine en middelgrote bedrijven en geavanceerde aanhoudende dreigingen.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen