Maxed-out iMac: hoe ver kunnen we duwen dit ding?

Tot grote Winston Churchill, citeer “Aan elke komt er in hun leven een speciaal moment wanneer ze figuurlijk op de schouder tikte en bood de kans om een ​​heel bijzonder ding te doen, die uniek zijn voor hen en gemonteerd op hun talenten.”

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Ik denk dat de tijd is gekomen voor mij.

Het is gekke wetenschapper keer.

Heigh-Ho, Heigh-Ho, het is af te knijpen als ik ga, samen aansluiten dingen, verlegging van de grenzen, en het anders te doen af ​​te raden dingen voor de verbetering van geek-kind.

Ik ben het bouwen van een Frankentosh. Een HydraMac. Een FrankenMac. Een Cerberus. Een iJanus.

Fijn, nu ik zo veel metaforen heb gemengd als ik kan voor 10 uur, en slaagde erin om de literaire en mythologische verwijzingen uit mijn systeem (mijn psyche) te krijgen, laten we tot zaken komen over mijn systeem (de versnelling).

Hier is de korte, relatief alledaagse back verhaal. Zoals; ik vorige week zei, is het uitgegroeid tot tijd om mijn belangrijkste werk machine te upgraden. Een korte opmerking: dit is een werk machine en is de kern van hoe ik mijn leven. Als ik wilde alleen maar een computer voor de lol gebruiken, zou een Chromebook doen.

Hoe dan ook, toen ik mijn laatste belangrijkste machine gekocht, mijn prioriteit was het overzetten van een gigantisch content management systeem en het simuleren van een acht-server netwerk op mijn ontwikkeling machine. Dat werk is nu gedaan.

Nu, het grootste deel van mijn werk is de media. Beelden, video, PowerPoints, schrijven, enzovoort. Voor het coderen en het netwerk werk, de Windows 7-machine werkte prima. Maar voor deze nieuwe klasse van het werk, ik heb Windows, maar ik zou ook graag toegang tot de volledige Macintosh-applicatie ecosysteem.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Ik moet ook het scherm onroerend goed. Een groot deel van het scherm onroerend goed. Ik momenteel geleid men een paar van de 24-inch 1920×1080 monitors en het is niet genoeg. Het is nog lang niet genoeg.

Ik heb een vrij hoge hoeveelheid geheugen. Ik gemiddeld ongeveer 22GB RAM-geheugen gebruik het grootste deel van de tijd, en het kan oplopen.

En ik wil snelheid. SSD is prima, maar het is nog steeds niet echt snel genoeg.

Zoals velen van jullie weten, ik heb gehad, veel succes met Windows op Mac-hardware, met name de Mac mini. Op dit moment is de mini is waarschijnlijk mijn favoriete kleine computer. Maar het biedt geen ondersteuning voor 32 GB, de snelste processor is niet zo snel als ik zou willen (en het is nog niet Haswell), en het biedt geen ondersteuning voor de snellere flash-opslag (in plaats van SSD).

De iMac doet. In feite, van alle Macs, alleen de iMac en de nieuwe Mac Pro kan zowel flash-opslag en minstens 32GB ondersteunen.

Ik keek naar de nieuwe Retina MacBook Pro’s, maar bafflingly, ze maximum uit op slechts 16 GB RAM-geheugen. Hoe Apple verwacht video producenten te krijgen echte werk gedaan en alleen levering 16GB RAM-geheugen is een mysterie.

Ik keek naar de Mac Pro, maar het is een stuk duurder, en niet te optimaliseren voor wat ik echt nodig. Het heeft geweldige graphics co-processors, maar het grootste deel van de snelheid ik nodig heb is single-core prestaties.

In single-core prestaties, kan ik meer uit een iMac te krijgen. Plus de 27-inch iMac zelf komt met een prachtig 2560 x 1440 scherm.

Dus, ik trok de trekker op een maxed-out iMac, 32 GB RAM-geheugen, 1TB flash-opslag, de snelste processor die ze maken.

En dan ga ik proberen om het nemen van een level.

Ik heb al twee 1920×1080 24-inch monitoren. Wat als ik kreeg ook nog een 27-inch monitor die overeenkomt met de resolutie van 2560×1440 van de iMac?

Yeah, baby, nu dat is wat ik het over.

Dus hier is het plan. Hoofdscherm is het scherm iMac. Tweede scherm zal de nieuwe 27-incher (niet een Apple-merk, maar een veel minder duur Monoprice variant) zijn. Ik zal verbinden dat via Thunderbolt en USB (die nodig zijn voor de toegevoegde resolutie).

Third-monitor is een van de 24-inchers. Ook dat zal verbinden via een Thunderbolt-poort (die ook zou moeten werken als een mini-DisplayPort).

De vierde-monitor is de vraag. Dit is duwen dingen. Deze slechte jongen zal ofwel verbinden via een DisplayLink USB-adapter (maar er is al enige sprake van DisplayLink problemen Mavericks) … of ik een Apple TV aansluiten op het, en gebruik de AirPlay als externe monitor functie van de Apple TV op de monitor te rijden.

Oh, terwijl we op het onderwerp van monitors, bestelde ik de VESA iMac. Deze dagen, met de dunne rand ontwerp van de iMac, je kunt niet zomaar mount een VESA-compatibele arm naar de achterkant van het ding. Je moet een speciale versie die wordt geleverd met VESA mounts orde – maar geen stand. Dat is wat ik krijg, omdat alle vier monitoren zal gaan op de armen, dus ik kan de monitors herschikken om aan te passen wat ik mee bezig ben.

En dan, natuurlijk, het moet Windows 8,1 werking. Ik breng weken in een tijd in PowerPoint 2013 en ik moet in staat zijn om waar PowerPoint 2013 output (zelfs Mac PowerPoint niet knippen), omdat mijn dia’s moeten worden opgenomen in een webcasting programma dat is kieskeurig.

Dus, ik het opzetten van een parallelle’s VM en uitvoeren Windows 8.1 met Office 365 (dus ik kan ook mijn Windows Outlook draaien) op de machine, samen met alle andere Windows-software die ik gebruik en liefde.

Een nette factor echter, voor degenen die willen overstappen, is de Adobe Creative Cloud. Ik zal de Adobe-applicaties native draaien op de iMac, omdat Adobe kosteloos gaf me een abonnement, en als gevolg daarvan, kan Creative Cloud gebruikers eenvoudig switchen tussen platforms zonder nieuwe exemplaren van de Adobe-producten te kopen.

Twee nieuwe monitor armen, een 27-inch monitor, een bos van 4 TB drives, een ander exemplaar van Windows 8 Pro, een stel verlengde bereikbare netsnoeren (voor de armen), een aandrijving dock (voor een ander project), en een Belkin WEMO (ook voor een ander project) – niet te vergeten de iMac te noemen – zijn allemaal te wijten vandaag aan te komen.

Dat vertel ik je nog veel meer, met inbegrip van een veel meer detail over de reden waarom ik dit doe met een Mac en mijn korte zoektocht naar een vergelijkbare PC. Maar voor nu, ik wacht. Het is op een UPS truck en zal hier ergens aankomen tussen nu en 08:00 vanavond.

Blijf kijken. Het spel is op gang.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade