Mark Zuckerberg belooft 99 procent van de Facebook-aandelen aan een goed doel te geven

Facebook mede-oprichter Mark Zuckerberg en zijn vrouw hebben verpand aan de meerderheid van hun fortuin weg te geven voor het algemeen welzijn van de mensheid.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

In een vrij zachte 2000-woord open brief aan zijn dochter Max, Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan Max praten over de toestand van de wereld, te zeggen dat “de gezondheid verbetert, armoede krimpt, kennis groeit en mensen verbindt,” maar soms hebben we niet onze investeringen richten zich op de juiste gebieden voor toekomstige generaties.

Zuckerberg verklaart dat ‘medicijn slechts een echte wetenschap is geweest voor minder dan 100 jaar “- wat zeker betwistbaar als een statement – maar wel rekening mee dat de technologie heeft een plaats in het verbeteren van de gezondheid van de toekomstige generaties.

In het bijzonder, het paar willen “doen hun rol” in de strijd tegen heide kwesties, waaronder verschillende ziekten, “het bevorderen van het menselijk potentieel” en “bevordering van de gelijkheid” door middel van gepersonaliseerde leren en opleidingsprogramma’s en wereldwijde internettoegang.

De 31-jarige miljardair zegt dat voor elke 10 mensen die de toegang tot het web te krijgen, is ongeveer een persoon een nieuwe baan gegeven en tilde uit de armoede.

Meer dan de helft van de wereldbevolking – meer dan 4 miljard mensen – don ‘t toegang hebben tot het internet “, aldus Zuckerberg.

Als onze generatie hen verbindt, kunnen we honderden miljoenen mensen uit de armoede. We kunnen ook helpen bij honderden miljoenen kinderen krijgen een opleiding en miljoenen levens redden door mensen te helpen de ziekte te voorkomen.

Het paar hebben toegezegd meer dan 99 procent van hun Facebook-aandelen overhandigen de duur van hun leven voor het doel van het beleggen in deze gebieden, wat neerkomt op ongeveer $ 45000000000 vandaag op Facebook de huidige waarde.

Volgens een depot aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, Zuckerberg is van plan te “verkopen of gift niet meer dan $ 1 miljard van Facebook voorraad per jaar voor de komende drie jaar en dat hij van plan is om zijn meerderheid positie te behouden in onze voorraad voor de nabije toekomst.”

Port Fail VPN lek bloot je echte IP-adres; Dealers hit Volkswagen met een class action rechtszaken meer dan de uitstoot schandaal; Bug premies:? Welke bedrijven bieden onderzoekers contanten; Uw bedrijf heeft een data-inbreuk geleden. Wat nu,? 10 dingen die u niet wist over de Dark Web

De aandelen zullen worden gegeven aan de Chan Zuckerberg initiatief, een stichting opgezet om menselijk potentieel en gelijkheid over de hele wereld te promoten.

Zuckerberg zegt in eerste instantie richten de liefdadigheid zal worden gepersonaliseerd leren, het genezen van de ziekte, het verbinden van mensen en het opbouwen van sterke gemeenschappen om de wereld een betere plaats voor Max om op te groeien in, die vorige week werd geboren. De Facebook mede-oprichter, schrijft

Lees verder: Top picks

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval