LG bouwt elektrische accu van het voertuig fabriek in China

LG Chem heeft een partnership geïnkt met twee state-run Chinese bedrijven om een ​​batterij fabriek voor elektrische voertuigen te bouwen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Worden gevestigd in Nanjing, China, zal de fabriek operationeel tegen eind 2015 zijn wanneer het in staat zijn om te produceren tot 100.000 accu’s per jaar zal zijn, meldde The Korea Times. De LG dochteronderneming een overeenkomst getekend met de Chinese Nanjing Zijin Technology Incubation Special Park Bouw Ontwikkeling en Nanjing New Industrial Investment Group, en is van plan om een ​​joint venture te creëren in augustus.

LG Chem wilde geen financiële details die betrokken zijn bij de deal te onthullen, maar het rapport geciteerde analisten, die geschat dat de fabriek zou kosten US $ 500 miljoen, waarvan de helft zou komen van LG en de resterende helft zal worden verdeeld tussen de twee Chinese bedrijven.

De nieuwe fabriek zal in staat zijn om alle belangrijke productieprocessen zoals cellen, modules en packs te ondersteunen. Accu’s geproduceerd in de fabriek zal worden verkocht aan Chinese en wereldwijde autofabrikanten dat de bedrijfsvoering in China, LG gezegd, dat voegde eraan toe dat Nanjing werd gekozen omdat een aantal Chinese autofabrikanten zijn gebaseerd op in de stad. Nanjing is de hoofdstad van de provincie Jiangsu, gelegen in het oosten van China.

Volgens The Korea Times, technologie dochterondernemingen onder de LG Groep, waaronder LG Electronics en LG Display momenteel exploiteren van een complex in Nanjing. Het Koreaanse bedrijf zei dat zijn nieuwe faciliteit zal fiscale en administratieve voordelen ontvangen van de Chinese overheid, en zal naar verwachting meer dan ₩ 1000000000000 (US $ 991.600.000) aan inkomsten churn in 2020.

LG Chem exploiteert momenteel soortgelijke batterij planten in Ochang en Michigan in de Verenigde Staten, en heeft meer dan 20 klanten in de auto-industrie, waaronder General Motors en Volvo. Het Koreaanse bedrijf had de batterij bedrijf aangemerkt als een potentiële cash-cow voor LG Chem, als leidende autofabrikanten kijken naar energie-efficiënte elektrische voertuigen, waaronder die in China in te voeren;. De Chinese markt is klaar om de grootste ter wereld geworden voor ; elektrische voertuigen, met Peking wegen richten tot 500.000 dergelijke voertuigen hebben in 2015, en 5 miljoen in 2020.

Amerikaanse elektrische autofabrikant Tesla Motors, in januari zei het; zou beginnen met de verkoop van haar Model S in China, voor een prijs die niet veel van die zouden verschillen in de VS, waar de elektrische auto wordt verkocht voor tussen de US $ 70.000 en US $ 100.000. De Amerikaanse auto-maker verkocht meer dan 25.000 auto’s vorig jaar en is op zoek naar dit aantal dit jaar te verdubbelen, gevoed door de verwachte nieuwe vraag uit China.

De potentiële groei van de elektrische auto markt kan helpen LG plug gaten in een aantal van haar andere activiteiten.

Een verslag in april bleek dat Zuid-Koreaanse tech reuzen, waaronder LG, Samsung en SK werden; herijking van hun slinkende zonne-business, in het gezicht van zware concurrentie van Chinese spelers. LG Chem zei toen de zonne-tech bedrijf was niet zo aantrekkelijk als het ooit werd gezien te worden en het zien van toegenomen verliezen van agressieve expansie van Chinese fabrikanten.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent