Lenovo lanceert Link dongle om smartphone en desktop kloof te overbruggen

Lenovo heeft Link 32GB, een USB-dongle die het mogelijk maakt een Android-telefoon te gebruiken “picture-in-picture” op een Windows-desktop gelanceerd.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De Chinese hardware reus werft dat de dongle de mogelijkheid om bestanden slepen en neerzetten tussen de telefoon en desktop computer, kopiëren en plakken van tekst, kijken naar een video op de telefoon opgeslagen in full-screen op het bureaublad zal zorgen, en gebruik de muis en het toetsenbord binnen smartphone apps.

Om het systeem te gebruiken, zullen de klanten moeten worden met Windows 7 en hoger, hebben een Android-apparaat met 5,0 Lollipop aangesloten via USB op de Link 32GB, en hebben de Link app geïnstalleerd.

De Link is ingesteld om de kosten $ 40, en zal beschikbaar zijn in maart.

Op hetzelfde moment dat zij de Link gelanceerd, Lenovo kondigde ook een refresh van de Yoga, IdeaCentre en Ideapad line-ups.

Kloksnelheid van 12,8 millimeter en een gewicht van slechts shy van 1 kilogram, Lenovo claimt haar Yoga 900S is de dunste converteerbare laptop aangeboden. De cabriolet is voorzien van een horlogeband scharnier gemaakt van 813 delen, een tweede generatie Intel Core M7 processor, draait alleen Windows 10 Huis standaard, maakt gebruik van een 12,5-inch 2560×1440 scherm, heeft tot 8GB LPDDR3 geheugen, en heeft tot 512 GB PCIe SSD opslag.

De prijsvorming op de Yoga 900S zal beginnen bij $ 1099, en het is ingesteld om beschikbaar te zijn in maart.

Het bedrijf is ook het aanbieden van een thuis-pc met een optionele verwijderbare draadloze projector. De driehoekige IdeaCentre 610S kan mogelijk pak een zesde generatie Intel Core i7-processor, een Nvidia GTX 750Ti GDDR5 2G grafische kaart, tot 16 GB DDR4 geheugen en 2 TB aan spinning roest opslag. De bijbehorende projector is in staat om de afbeelding van een 100-inch 720p tonen bij 2,4 meter, zit 70mm hoog, en heeft ook een HDMI en USB-poorten.

Aangekomen in juni, is de IdeaCentre 610S ingesteld op kosten omhoog van $ 849 met de optionele afneembare projector.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Lenovo lanceerde ook een $ 200 5-inch, dual-SIM Andorid 5.1 telefoon, genaamd de Vibe, dat een 8-megapixel front-facing camera gebruikt met een vijf-delige lens en “selfie flash”. Beschikbaarheid op de Vibe werd niet genoemd.

Gisteren heeft de Chinese hardwarefabrikant breidde haar X1 lijn van producten aan een modulaire tablet, de ThinkPad X1 Tablet, die wordt geleverd met drie clip-on modules zijn onder andere: Een vijf-uur batterij module dat de lengte van de tijd dat de tablet kan worden gebruikt strekt , van 10 uur tot 15 uur, een projector module die een pico projector en een HDMI-poort bevat, en een imaging module die het gebruik van een Intel RealSense camera maakt.

Deelnemen aan de X1 Tablet zijn de ThinkPad X1 Yoga, een 17mm cabriolet die eventueel een Samsung OLED-scherm kunt gebruiken, de 2016 X1 Carbon laptop die kan gebruiken om 1TB van Samsung M.2 NVMe SSD opslag, en de ThinkCentre X1 all-in- één desktop.

Het bedrijf onthulde ook zijn 23,8-inch ThinkVision X24 Pro monitor die in staat is om uit te breiden naar een Qi draadloze oplader voor compatibele smartphones te gebruiken, en een WiGig bar die zit aan de onderkant van de monitor.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië