Is Windows 8 Metro falende zelfs bij Microsoft?

Bill Flora, een belangrijke leider van het team dat Microsoft’s Metro … en zijn MacBook Pro gemaakt.

Toen ik voor het eerst dit beeld van Bill Flora, een belangrijke leider van het team dat Microsoft’s Windows 8 Metro-interface gemaakt zag, ik lachte me bijna gek. Let op wat Flora, die Microsoft na 19-jaar had verlaten als creative director in september van tektonische, een user experience design bedrijf te starten, gebruikt voor zijn belangrijkste computer? Dat ziet er zeker een MacBook Pro voor mij!

Ernstig? Een van Microsoft’s go-to Metro jongens verliet het bedrijf voorafgaand aan Windows 8 lancering en nu maakt gebruik van een Mac? De foto zegt het allemaal. Natuurlijk, Floria is niet de enige Metro ontwikkelaar om het schip te verlaten. Brandon Watson, hoofd van ontwikkelaar ervaringen voor Windows Phone, is de nieuwste executive aan de telefoon-eenheid van de Microsoft’s te verlaten. Tussen Flora en Watson’s vertrek, Matt Bencke, General Manager voor Windows Phone Developer en Marketplace, verliet het Windows Phone-team, maar dat deed hij, op zijn minst, het verblijf in Microsoft. Hij is nu meer dan met de Xbox Live-crew.

OK, dus metro, terwijl het steeds dichter bij beta, is nog steeds te nat achter de oren voor serieuze werk. Dat gezegd hebbende, ik kan niet de enige die denkt dat het een beetje vreemd dat Metro ontwikkelaars lopen de deur uit zo laat in het spel en met zoveel Metro ontwikkeling en design werk nog moet worden gedaan. Ik vraag me af wat ze weten dat Microsoft ons niet vertelt. Let wel, Microsoft is niet de gebruikers of ontwikkelaars te vertellen dat er veel over Metro applicaties en programmering.

We weten echter dat het lijkt Microsoft kan gewoon worden ter ondersteuning van zowel de Metro-stijl en desktop apps, aka klassieke Windows, Windows 8 op ARM. Dat vertelt me ​​Microsoft is begonnen met de weddenschappen die door de wol geverfd Windows-gebruikers zijn echt gaan tot het nemen van een radicaal nieuwe interface om de zelfde oude dingen te doen af ​​te dekken.

Dat gezegd hebbende, ik betwijfel ook dat Microsoft zijn oude x86 Windows look en toepassingen kunnen brengen ARM op een manier die zal werken. Ik denk dat de Metro-interface zal een totale mislukking op het bureaublad staan, maar ik denk dat de “Classic” Windows op een tablet of een smartphone zelfs meer van een ontwerp flop zal zijn.

Afgezien van de dwaasheid van het proberen om een ​​Windows, Icons, Menu’s, en Pointer (WIMP) interface op een tablet, is er de technische problemen achter het scherm. Het is niet zo makkelijk naar de haven oude x86-code en opnieuw te compileren het voor ARM.

Je zou, denk ik gebruik een Apple-stijl Rosetta x86 binaire emulator voor ARM, maar die benadering heeft drie grote problemen: 1) Het is traag, 2) Hij eet de macht als een olifant eet pinda’s, en 3) je nog steeds opgescheept met heel ander scherm architecturen.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Tuurlijk, ik kan zien waarom het idee van het gebruik van Desktop op ARM klinkt aantrekkelijk op het eerste gezicht: “Geef het volk de interface en apps die ze al kennen,” maar praktisch gezien het komt met tal van problemen. Niet in het minst van deze is dat het maakt me wonder, nog maar eens hoe echt klaar Metro is voor alle gebruikers op elk platforms.

image Bill Flora. (Credit: Jay Greene)

 verhalen

Windows 8 Consumer Preview te wijten 29 februari: waarom het niet heet beta

Waarom Windows 7 Dead on Arrival zal zijn

Waarom Windows 8 zaken voor het echte werk, en zo zal Windows 9

Waarom Metro regeert nu bij Microsoft

Windows 8 op ARM: De desktop is er nog steeds

Nieuwe Desktop Interface Flops

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties