iPhone 6s Teardown: Kleinere batterij, zwaarder vertoning

ik repareer het

Heb je een glanzende nieuwe iPhone 6s winging zijn weg naar jullie vandaag? Ik wed dat het eerste wat je doet met het zal niet om het af te breken om te zien wat maakt het aankruisen. Maar dit is precies wat de mensen bij iFixit hebben gedaan, zodat u niet hoeft te doen!

Dus, wat er in de nieuwe iPhone 6s? Nou, ten eerste hebben we de bevestiging dat de batterij is inderdaad kleiner dan die gevonden in de iPhone 6. De nieuwe power pack is 1715 mAh, in vergelijking met de 1810 mAh batterij in vorig jaar de iPhone 6. Maakt het uit? In een woord, nee. Handset leven tussen het opladen is, volgens Apple, ongewijzigd, dus een kleinere batterij betekent niets voor de eindgebruiker.

Wat interessanter is dan het ontdekken van een kleinere batterij is het ontdekken van de reden waarom de batterij is kleiner om mee te beginnen. Lijkt Apple moet de batterij krimpen om te voldoen aan de nieuwe engine Taptic feedback passen – dat ligt onder het batterij – in de iPhone. Hier zien we Apple doet wat het beste doet – waardoor technische voorsprong op spec sheet nummers.

Het display is ook groter, met een gewicht van 60 gram, dat is 15 gram zwaarder dan het scherm in de iPhone 6. Deze extra gewicht wordt waarschijnlijk gevormd door de extra capacitieve sensoren die nodig zijn om de 3D-touch-functie te laten werken.

Vanuit een component oogpunt, centraal stellen hebben we de Apple-A9 processor met 2 GB RAM-geheugen van Samsung. Het verstrekken van connectiviteit is een Qualcomm MDM9635M LTE Cat 6 modem en een Qualcomm WTR3925 radiofrequentie-transceiver. In feite, kijkend naar de chip lijst, Qualcomm naar buiten is gekomen een grote winnaar.

Vanuit het oogpunt van reparatie worden, de nieuwe iPhone 6 s krijgt een respectabele 7 op 10. De display en de batterij zijn beide relatief eenvoudig te vervangen als je eenmaal voorbij de Pentalobe schroeven dat Apple gebruikt om u uit het apparaat te houden.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

iOS 9.0.1: Laat de bug-vaststelling beginnen; iOS 9 ergernissen, hoofdpijn en insecten; iOS 9 adoptie raakt 50 procent, Apple berichten vast te stellen voor iOS 9 ‘Slide om te upgraden’ bug; iOS 9 ‘Software-update mislukt’ fout raakt iPhone en iPad eigenaren; Een eenvoudige truc om de snelheid van uw oude iPhone of iPad

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren