IBM bouwt een cognitieve computing-onderzoekscentrum met de Universiteit van Illinois

IBM is de vorming van een nieuw cognitieve computing-onderzoekscentrum in samenwerking met de Universiteit van Illinois.

Big Blue zei vrijdag de geplande Center for Cognitive Computing Systems Research (C3SR) zullen worden ondergebracht in het College of Engineering aan de University of Illinois Urbana campus.

Stel om deze zomer te openen, zal C3SR werken om ge├»ntegreerde cognitieve computersystemen naar het voorbeeld van IBM’s Watson technologie te bouwen. De systemen zullen riemen van gegevens met betrekking tot de universiteit curriculum, zoals video’s, dictaten, huiswerk, en leerboeken inslikken. Na redeneren door de enorme datasets, zal het systeem uiteindelijk proberen een college-niveau examen.

Het doel is in wezen een cognitieve computing-systeem te optimaliseren zodat het ordes van grootte beter dan de huidige systemen die de cognitieve prestaties van toepassingen, aldus IBM.

IBM’s samenwerking met de Universiteit van Illinois zal helpen onze onderzoekers om de grenzen van cognitieve computer uit te breiden andWatson nog verder “, zegt Arvind Krishna, Senior Vice President en Director, IBM Research.” De cognitieve tijdperk van de computer gaat door een volle te worden gemarkeerd scala aan disciplines samenkomen, het bevorderen van parallel te helpen ‘s werelds meest uitdagende problemen op te lossen.

Alle onderzoek C3SR zal worden uitgevoerd op IBM OpenPower technologie, en alle hardware ontwerpen en cognitieve algoritmes zal worden vrijgegeven aan de open source gemeenschap.

C3SR zal worden geleid door professor Wen-Mei Hwu, een lid van de faculteit bij de afdeling Electrical and Computer Engineering in Illinois, en ondersteund door studenten, software engineers en IBM wetenschappers van de IBM Systems Group.

Meer

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

IBM heeft het over de voortgang van Watson, OpenPower; IBM Watson teams met Welltok, AHA om gezondheid op de werkplek programma te ontwikkelen, Google, zal Rackspace co-design Power9 servers voor Open Compute, volgende grote uitdaging IBM Watson: Het indienen van uw belastingen

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen