HP versus Cisco strijd om het datacenter draait lelijke

Ondanks beide bedrijven hebben getrokken lijnen in het zand als het ging om het gebruik en de verkoop van hun eigen concurrerende product datacenter infrastructuur was er een stilzwijgende overeenkomst hebben gesloten om samen te werken op de IEEE 802.1Qbg en 802.1Qbh normen ontworpen om veel van het verplaatsen geweest veiligheid, het beleid en het beheer van de verwerking van de virtuele switches, die momenteel worden uitgevoerd op de server NICs, en verplaats het terug naar de fysieke Ethernet-switches.

Network World meldt nu dat HP beschuldigt Cisco van het veranderen van de reikwijdte van de standaard, zodat een nieuw systeem van tagging nodig zal zijn, wat betekent dat de twee standaarden niet meer interoperabel zal zijn op dezelfde hardware zonder verkopers specifiek ter ondersteuning van beide vormen van tagging . De eerste opmerkingen over de plannen voor deze twee standaarden aangegeven dat zij in staat zijn om samen te werken zou zijn. Cisco deze keuze gemaakt ondanks het feit dat de reeds bij standaard ook geconcludeerd VN-Tag, bestaande Cisco product.

Ongeacht wie zou kunnen zijn in gebreke is gebleven hier (als dit zelfs kan worden beschreven op deze manier), het verschil in tagging systemen is representatief voor de verschillende benaderingen worden genomen door de twee bedrijven, met zeer datacenter HP’s gerichte geconvergeerde infrastructuur model en randloze netwerkbenadering Cisco’s . Cisco verdedigt zich door te zeggen dat de verandering was niet hun beslissing, maar een gedreven door de normcommissie, een excuus dat HP lijkt niet te kopen.

De twee verkopers blijven om samen te werken aan de IEEE-normen, maar de bottom line, voor nu, is dat er ten minste twee zeer uiteenlopende kampen voor klanten om te overwegen in hun toekomstige datacenter ontwerpen.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiĆ«le’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiĆ«le’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand