Geen snelkoppelingen naar Wet Bescherming Persoonsgegevens naleven

We zijn met gesprekken met diverse opdrachtgevers op; komende Wet bescherming persoonsgegevens van Singapore, en een veel voorkomende vraag is of er een wondermiddel om te zorgen voor een zal in overeenstemming zijn met de wet.

De straight-forward antwoord is er niet.

Sommigen denken dat ze kunnen een toverwoord of een clausule op te stellen en ze zijn klaar. Anderen denken dat ze kunnen een lezing bij te wonen en de klus geklaard is. Was het maar zo eenvoudig. Je kunt niet herstellen van een hoest luisteren naar een medisch college, eveneens, kunt u niet de naleving door het bijwonen van een seminar.

Terwijl de wet voorschrijft normen op verschillende gebieden van het verzamelen van gegevens, zijn er verschillende redenen waarom de naleving is niet zo eenvoudig een oefening. Laat niemand de taak te onderschatten.

Ten eerste zijn de meeste organisaties al het verzamelen van gegevens en hebben hun praktijken op zijn plaats. Elk van deze praktijken vereist onderzoek in het licht van de nieuwe wetgeving – er is geen one-size-fits-all. Compliance-kwesties alsook toepasselijke vrijstellingen allemaal een rol gaan spelen.

Ten tweede, de meeste, organisaties; reeds verzamelde gegevens, en de verwerking van de gegevens voor verzameld en na de wet komt te geschieden kan variëren. Zo, dit vereist enige oefening scoping en navigeren. Mijn herinnering gaat terug naar een paar rechtszaken in de Verenigde Staten waar de ontdekking werd gegeven en de betrokken banken waren maar al te blij om te zeggen geen informatie bestond – alleen om later een berging met meer back-up tapes te vinden.

Ten derde, compliance is altijd een voortdurende oefening. Daadwerkelijke naleving vereist naleving van een manier van leven, ingebouwd in DNA van een organisatie zijn. En het proces van het bouwen van deze mogelijkheid in elke organisatie, als de theorie van de evolutie is om het te geloven, zal enige tijd duren.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken