S’pore is No 1 in e-readiness in Azië

De resultaten zijn onderdeel van een onderzoek door de Economist Intelligence Unit (EIU), die de zakelijke omgevingen van 60 landen over de hele wereld gewaardeerd om hun vermogen om het internet te gebruiken om te profiteren van de mondiale markt.

De Verenigde Staten, Australië en Groot-Brittannië nam de mondiale top drie plaatsen, met de Scandinavische landen komen in de vijfde, zesde, achtste en negende, “dankzij hun geavanceerde telecom systemen en gadget-savvy bevolking”, zei EUI.

Verrassend, gadget-liefhebbende Japan, die ook in het proces van het exporteren van de populaire i-mode mobiele internet service naar andere landen, woog bij de achttiende in de wereld listings, achter Taiwan, die gebonden voor de zestiende plaats met Oostenrijk.

Uiteraard, Japan, ‘s werelds tweede grootste economie, is niet het omarmen van de EIU het idee dat’ voor velen, e-business een kans om niet alleen te verbinden met de rest van de wereld, maar ook om hun concurrentiepositie te verbeteren vertegenwoordigt “.

Italië is nog een achterblijver in de cyber-business rat race, trailing breedband-crazy Zuid-Korea, The Straits Times gemeld.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten