Microsoft levert augustus firmware-updates voor de Surface tablets

Het is 12 augustus, dus dat betekent Patch Tuesday. En, zoals vaak het geval is, Patch Tuesday betekent nieuwe firmware-updates voor Microsoft’s Surface familie van tablets.

Surface RT UEFI (v3.31.500): Verbetert de algehele stabiliteit van het systeem.

Niet alle oppervlakken ontvangen firmware-updates vandaag. De ARM-gebaseerde Surface RT deed, net als de Intel-gebaseerde Surface Pro en Surface Pro 3. (Er waren geen firmware-updates in augustus voor Surface 2 of Surface Pro 2.)

Hier is wat Microsoft ter beschikking stelt op de oppervlakken die deze maand worden bijgewerkt op basis van de Surface-update Geschiedenis websites

Surface RT

Surface Pro

oppervlak 2

Surface Pro 2

Surface Pro 3

Zoals gebruikelijk, is Microsoft het maken van deze firmware-updates beschikbaar zijn op een gespreide basis.

Wireless Network Controller en Bluetooth (v14.69.24054.176): Verbetert de netwerkverbinding stabiliteit en maakt het mogelijk de functionaliteit op wifi-netwerken met behulp van een verborgen SSID.

“Als gevolg daarvan, zal niet elk oppervlak de update te ontvangen op hetzelfde moment, maar de update zal worden geleverd aan alle apparaten. Als u nog niet de update hebben ontvangen dan kunt u handmatig Windows Update controleren later,” ambtenaren herinneren klanten over de update History plaats.

Vandaag, 12 augustus, is ook de dag van Microsoft is het ter beschikking stellen van een paar kleine updates voor Windows 8.1. Microsoft; ambtenaren belt deze de 8.1 “August updates, sommigen van ons die heb het bijhouden van wat er gaat komen hebben noemde ze” Update 2. “Verbeterde touchpad ondersteuning is een van die updates.

Bovendien, het is vandaag, de cutoff datum voor Windows 8.1 zakelijke gebruikers om te verhuizen naar Windows 8.1 Update (1). Degenen die niet bewegen door vandaag zal niet de augustus Patch Tuesday updates of toekomstige veiligheid en bug fix updates van Microsoft te krijgen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Geen augustus firmware-updates.

Geen augustus firmware-updates.

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Surface Pro Embedded Controller Firmware (v38.4.50.0). Verbeterde ondersteuning voor Surface Macht Cover; Surface Pro System Aggregator Firmware (v3.9.250.0). Verbeterde ondersteuning voor Surface Macht Cover en verbeteringen om de algehele stabiliteit van het systeem; Microsoft LifeCam Front (v5.20.1034.0): verbetert stroomverbruik tijdens de videochat, zoals Skype, ondersteuning voor Flash streaming camera in Internet Explorer, en verbetert de algehele functionaliteit en stabiliteit; Surface Ethernet Adapter (v8.14.0704.2014). Verbeterde ondersteuning voor de gigabit Ethernet Adapter Surface.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië