Microsoft geeft zakelijke gebruikers meer Windows 10 upgrade informatie, begeleiding

Na het verstrekken van Windows consumenten met informatie over haar geplande gratis upgrade promotie voor Windows 10, is Microsoft begonnen met het verstrekken van zakelijke gebruikers met enkele vroege aanwijzingen, als goed.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

In een 30 januari blogpost, Microsoft functionarissen zeiden dat gebruikers van Windows 7 Pro, Windows 8 Pro en Windows 8.1 Pro komt in aanmerking voor de gratis Windows 10 promotie.

Via die promotie, zullen gebruikers met deze versies van Windows de optie om te upgraden naar Windows 10 gratis voor het eerste jaar is in de handel verkrijgbaar zijn. (Microsoft functionarissen hebben gezegd dat Windows 10 wordt gestart door dit najaar.) Microsoft zullen de lopende functie en beveiligingsupdates en oplossingen om deze klanten via Windows Update voor de periode van hun apparaten worden ondersteund door de fabrikanten, hebben Microsoft ambtenaren gezegd.

Precies wat betekent dat ondersteund periode apparaat is nog steeds een beetje zacht, maar volgens de kleine lettertjes op een Microsoft-site

Microsoft ambtenaren herhaald in gisteren blog post die Windows 7 Enterprise, Windows 8 Enterprise en Windows 8.1 Enterprise zal niet worden gedekt door de gratis eerste jaar upgrade promotie voor Windows 10. Als Microsoft execs zei vorige week, zakelijke gebruikers met betaalde Software Assurance volume -licensing contracten zullen, zoals gebruikelijk, in staat zijn om te upgraden naar de nieuwste versies van Windows als onderdeel van hun contractvoorwaarden.

Microsoft heeft nog geen details vrijgegeven over hoeveel Windows 10 zal kosten of die edities zal beschikbaar te maken wanneer het product zal worden vrijgegeven.

Yesterday’s blog post ook uitgelegd hoe Microsoft kunnen klanten hun Windows 10-implementaties te werken met verschillende snelheden.

Microsoft introduceert wat het roept “Long Term Servicing takken” voor Windows 10. Deze vestigingen zullen de gebruikers met de nieuwste beveiligingsupdates en essentiële updates te verstrekken, maar nieuwe functies niet leveren voor de duur van de mainstream support (vijf jaar) en uitgebreide ondersteuning (vijf extra jaar). zoals veel Windows winkels doen – Long Term Servicing takken zullen de gebruikers het recht om Windows Server Update Services (WSUS) gebruiken om meer controle over het leveren van security-updates en fixes met behulp van hun bestaande infrastructuur, zoals System Center Configuration Manager of Windows Update hebben geven vandaag.

Microsoft is de openstelling van het preview-programma voor Office voor Android en is van plan om de definitieve versie van de suite te leveren in het begin van 2015.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Microsoft functionarissen zeiden dat ze van plan om de eerste Windows 10 Long Term Servicing branche leveren “in hetzelfde tijdsbestek als de beschikbaarheid van Windows 10 markt.”

Microsoft gaat ook “Current tak for Business”, dat is gericht op klanten die bereid zijn om niet alleen de reguliere beveiligingsupdates voor Windows 10 te ontvangen te bieden, maar ook over updates “na hun kwaliteit en compatibiliteit van toepassingen heeft in de consumentenmarkt is beoordeeld markt.” Gebruikers op deze tak zal IT-afdelingen tijd om updates te valideren voordat ze inzetten om hun werknemers te geven. Klanten die deze tak zal de optie om updates automatisch te ontvangen, via Windows Update of via WSUS te hebben.

Microsoft adviseert zakelijke gebruikers om niet mission-critical eindgebruiker Windows 10 apparaten op de huidige tak houden Business met updates instellen om automatisch gebeuren via Windows Update.

Microsoft verwacht dat klanten die gebruik maken van de gratis Windows 10 promotie met regelmatige, vrij spreken en beveiligingsupdates te nemen op een permanente basis via Windows Update, waarschijnlijk met weinig of geen kans om te weigeren of uit te stellen of te verstrekken.

Ambtenaren herhaalde dat Microsoft is het ontwerpen van Windows 10 tot dezelfde totale minimale hardware-eisen zoals Windows 7 en Windows 8 hebben, maar wijst erop dat “een aantal nieuwe features nieuwe hardwaremogelijkheden, en software of firmware update van fabrikanten van apparatuur en ISV’s kunnen vereisen.”

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen