Microsoft gaat naar de beurs met Oracle op Azure prijzen, beschikbaarheid

Microsoft is van plan om Oracle-software in het algemeen beschikbaar op Windows Azure te maken met ingang van 12 maart en heeft publiekelijk gedeeld voor de eerste keer een geplande prijslijst.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Microsoft en Oracle kondigde in juni 2012; een deal via welke Oracle apps zouden worden gecertificeerd om te draaien op Windows Server Hyper-V en Windows Azure. Voordat de deal werd gecementeerd, werden van Oracle WebLogic Server en Oracle database alleen gecertificeerde om te draaien op Windows Server. Als onderdeel van de deal, Oracle Linux ook aan de lijst van Linux varianten ondersteund in virtuele machines Azure werd toegevoegd. En Oracle en Microsoft zei dat ze zou Java-ondersteuning een stap verder te brengen, met Oracle certificeren van Java om te draaien op Hyper-V en Windows Azure.

Microsoft was niet in rekening brengen van Oracle-software draait op Azure, omdat de combinaties werden beschouwd als ‘previews’, en niet de definitieve code. (Microsoft werd de vergoeding voor het Windows Server VM’s dat Oracle software draaide op, maar niet voor de Oracle-software zelf.)

Maar als van 12 maart, zal Microsoft op te laden voor “-licentie opgenomen” Oracle-software draait op Windows Server in Azure VM’s, samen met de VM’s.

Op een pagina met de voorgenomen uurtarief prijzen, Microsoft ambtenaren opgemerkt dat Microsoft zal worden facturering voor Oracle-software “op basis van het totale aantal minuten dat uw licentie inbegrepen Oracle VM’s draaien tijdens een facturatie cyclus.”

” Bring-Your-Own-License ‘(of’ BYOL ‘) Oracle VM’s zijn Oracle Linux VMs ter beschikking gesteld in de Windows Azure Gallery in welke Oracle software is ge├»nstalleerd. BYOL Oracle VM’s zijn over het algemeen beschikbaar sinds 23 september 2013, “aldus Microsoft.

Hier is de “pay-as-you-go” prijsstelling voor Oracle op Azure

Microsoft ambtenaren merkte ook zal er een korting van 20% tot 32% onder zijn; 6 of 12 maanden inzet plannen, beschikbaar voor klanten voor een beperkte tijd (12 maart tot 30 juni) voor Oracle-software op Azure. “Vanaf 1 juli 2014, zal Oracle-software niet in aanmerking om te worden gebruikt in de richting van 6 of 12 maanden monetaire verbintenis gebruik.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie