Microsoft en Barnes & Noble te beëindigen hun Nook Media deal

Microsoft en Barnes & Nobles officieel zijn afscheid van elkaar, met B & N beëindiging van zijn Nook Media deal met het bedrijf Redmond.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

B & N kondigde de ontbinding van de overeenkomst op 4 december, twee jaar nadat Microsoft in eerste instantie investeerde $ 300.000.000 om een ​​aparte Nook Media bedrijf samen met B & N te creëren. Microsoft’s deal met B & N was onderdeel van een patent geschillenbeslechting tussen de twee bedrijven, waardoor aan B & N’s weigering om Microsoft patent royalty’s te betalen voor zijn Android-gebaseerde lezers rusten.

In maart 2014, Microsoft en B & N aangekondigd dat ze hun instemming moeten opgeknapt. Onder de voorwaarden toen aangekondigd werd Nook Media toegestaan ​​om te stoppen met de distributie van de Nook Windows app en aan het werk te staken op zijn Windows Phone app. Op dat punt is er schijnbaar was een vervangende app komt voor de Nook Windows app komen, wat verwarrend kreeg de naam “Microsoft Consumer Reader.”

“Als de respectievelijke business strategieën van elk bedrijf geëvolueerd, we onderling overeengekomen dat het logisch om de overeenkomst te ontbinden”, aldus een woordvoerder van Microsoft.

B & N heeft gisteren aangekondigd dat de Nook digitale content, apparaten en accessoires hadden een omzet van $ 64.000.000 voor zijn tweede FY 2015 kwartaal, dat naar beneden 41,3 procent ten opzichte van het kwartaal een jaar geleden was.

In een 8-K filing, B & N gedetailleerd de voorwaarden van de “herstructurering van de NOOK Media overeenkomsten” ontworpen om een ​​pad voor de zorgen voor “mogelijke scheiding van onze Retail en NOOK Media bedrijven.” Op grond van deze nieuwe herstructurering, wordt de Microsoft deal geannuleerd en B & N is overeengekomen om uit te kopen investering van Microsoft in Nook Media via een combinatie van contanten en aandelen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

? M2M markt stuitert terug in Brazilië