Lichtere versie van Facebook binnenkort voor India

In een andere poging om de huidige 1,1 miljard user base nog verder te verhogen, voor de afgelopen twee jaar Facebook heeft stilletjes gewerkt aan een lichtere versie te worden ingezet in ontwikkelingslanden zoals India, volgens Techgig.com. De reden hiervoor is omdat er gebruikers in de regio’s zoals India die gewoon niet kunnen veroorloven high-end apparaten, zoals een iPhone, noch kunnen zij zich veroorloven of zich abonneren op forse maandelijkse gegevens plannen niet.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Het initiatief heet Facebook voor elke telefoon, zoals veel van de gebruikers komen uit de armste regio’s van de wereld, en betaal weinig tot niets voor het downloaden van foto’s en toegang tot nieuws streams;. Gegevens gebruik moet worden gesubsidieerd, door zowel mobiele telefoon vervoerders en fabrikanten rechtstreeks, en Facebook is nog maar begonnen met de verkoop van advertenties in dit segment.

Persoonlijk kan ik dit zeker zien uit te breiden; Facebook het bereik en de populariteit in India, met name in landelijke gebieden met mensen die zich bewust zijn van wat Facebook is, maar nog steeds niet hebben gemakkelijk toegang krijgen tot het. In termen van het genereren van inkomsten uit advertenties, uiteraard Facebook advertenties zou worden bepaald door de regio en demografie, en op zijn beurt kan dit interesse van Indiase bedrijven en bedrijven die nooit had gedacht over adverteren met Facebook om te beginnen te genereren.

Zoals voor de inschrijving base en gebruik zelf, Facebook is nog steeds sterk en populair in India, in vergelijking met andere westerse regio’s waar de populariteit is begonnen met het langzaam slijten als gebruikers zijn ofwel te vervelen met Facebook of hebben gerealiseerd het kan hun persoonlijke en professionele carrière in gevaar brengen.

Indian gebruikers hebben nog een manieren om te leren over de gevolgen van, privacy-instellingen op Facebook, en hoe in feite kan het ofwel hun persoonlijke of professionele carrière te bewerkstelligen. De fijne lijn tussen beide, naar mijn mening, is vaag in India, als het lijkt gebruikers de voorkeur aan hun persoonlijke tijd met hun professionele collega’s op Facebook te delen, meer dus als ze betrokken zijn om mee te beginnen. Dan weer, persoonlijke tijd voor professionals in India is vrij beperkt om mee te beginnen, zodat ik kan zien waarom ze geneigd zouden zijn om hun momenten met alle delen.

Dat gezegd zijnde, zal de Facebook voor elke telefoon initiatief zeker nieuwe gebruikers te lokken, uit alle demografische, over India lid worden van de Facebook-bandwagon. Als voor de huidige gebruikers, kunnen ze mogelijk kosten door het downloaden van de nieuwe software van Facebook voor dit initiatief te besparen, een andere subtiele manier voor Facebook om bestaande abonnees vast te houden als je het mij vraagt.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport